Значи проблема е следния: С приятелката ми го правихме за 5-6ти път. Първо беше с презерватив и аз свърших в него, изчаках 10на минути, и после пак опитах, но без презерватив и без да свършвам, опитвах се да и доставя удоволствие само на нея, аз нямаше да свърша и без това. Обаче по едно вереме мн почна да я боли корема, до такава степен, че направо заплака и не можеше да се движи, уж това стана след като го вкарах и се получи вакуум. Нали притесних се доста, но и мина след някакво време. Днес пак го правихме за пореден път, с презерватив, към края свърших, но после изведнъж пак почна да я боли корема много. След това и мина, тя седна, оправяше се и изведнъж пак я заболя. И то много. После пак го правихме без презерватив и без да свършвам и не я болеше. В момента е в края на цикъла си. Та въпросите са ми няколко: Първо ако съм свършил скоро и после малко по-късно пак го сложа, след като съм махнал презерватива и всичко, може ли да забременее, като е баш в края на цикъла си? И второ, от какво може да се породи тази болка в корема и? Описва я като пареща и някак си нещо и прищраква в корема, получава се след като се получи вакуум като го вкарам?