.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Проблем

Hybrid View

Проблем

Значи проблема е следния: С приятелката ми го правихме за 5-6ти път. Първо беше с презерватив и аз свърших в него, изчаках 10на минути, и после пак опитах, но без презерватив и без да свършвам, опитвах се да и доставя удоволствие само на нея, аз нямаше да свърша и без това. Обаче по едно вереме мн почна да я боли корема, до такава степен, че направо заплака и не можеше да се движи, уж това стана след като го вкарах и се получи вакуум. Нали притесних се доста, но и мина след някакво време. Днес пак го правихме за пореден път, с презерватив, към края свърших, но после изведнъж пак почна да я боли корема много. След това и мина, тя седна, оправяше се и изведнъж пак я заболя. И то много. После пак го правихме без презерватив и без да свършвам и не я болеше. В момента е в края на цикъла си. Та въпросите са ми няколко: Първо ако съм свършил скоро и после малко по-късно пак го сложа, след като съм махнал презерватива и всичко, може ли да забременее, като е баш в края на цикъла си? И второ, от какво може да се породи тази болка в корема и? Описва я като пареща и някак си нещо и прищраква в корема, получава се след като се получи вакуум като го вкарам?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не знам на колко си, но след като се "изпразниш" в презерватива, ако го правите пак без презерватив скоро, може да забременее, защото продължава да се отделя малко количество сперма. А за болките в корема.. Не знам. Да отиде на гинеколог.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на the_man
    Първо бременност - никакъв шанс при тея условия точно след цикъл... просто можеш да спиш спокойно в тва отношение. Иначе пареща болка никога не е на добре Ако и е 5-6 път както казваш е възможно да получава някакви рефлекси съкращения в корема или матката, незнам (ако ти е голем чепа ) Може би е просто някакви артефактни менструални болки. Ако се влоши - доктор, ама едва ли.
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Супер фен Аватара на badsector
    Около цикъла вероятността да забременее е малка, но не е нулева. Затова преди да го вкараш втори път, го измии, примерно. Болката може да се дължи на комбинация от цикъла и количеството хормони, което отделя при полов акт (вероятно е малка и с още несъвсем развито тяло, което не знае как да реагира в такива случаи); може като я лашкаш да опираш в матката й, а паренето може да е от инфекция на пикочните канали. За всеки случай нека отиде на гинеколог и без това е добър момент, щом сега й свършва.

Цитирай Първоначално написано от the_man
    Първо бременност - никакъв шанс при тея условия точно след цикъл... просто можеш да спиш спокойно в тва отношение. Иначе пареща болка никога не е на добре Ако и е 5-6 път както казваш е възможно да получава някакви рефлекси съкращения в корема или матката, незнам (ако ти е голем чепа ) Може би е просто някакви артефактни менструални болки. Ако се влоши - доктор, ама едва ли.
    Това са пълни глупости.Защо като не знаете съветвате хората?Винаги има шанс от забремеяване,когато не се използват предпазни средства,бил то и минимален...

Голям фен Аватара на naksdy
    Хора, спрете да го правите без презервативи бе. Винаги има минимална възможност за бременност, недейте си мислете че няма. А това завтаряне просто... Никога не го прави за втори път преди да си се измил както трябва и да си ходил по малка нужда, защото знаеш ли колко бебета са станали по този начин... Иначе относно това парене - не съм доктор, но мисля че е някаква инфекция. Попитай я като пишка пари ли и,защото съм чувала че цистита се получава и при секс и не бих се учудила ако е това.

Повече от фен Аватара на the_man
    zvezdii4kaa, знаеш ли какъв е шансът да има зряла, жива яйцеклетка повреме на цикъл? Особено последните дни. Знаеш ли къв е шанса 2-3 дена след това ендометриумът на матката да е в състояние да приеме оплодена яйцеклетка? Да ти кажа - Клони към нула Ако не вярваш, питай някой доктор, не гугъл или кварталните
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Абе хора що се занимавате с глупости с гума-без гума....слагайте си презервативите и няма да се притеснявате за такива работи! А за болките..няма кво толкова да ти кажем отидете на лекар човека ще ви каже.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Колко дни е МЦ?
    Тя в края на менструация ли е била или към края на цикъла?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен
    Град
    София
    ооо никога не прави така повече.. аз след като свърша после след 5-10 минути изкарвам стабилно количество от бялата течност и нз..
    Кое си требе, оно си го сака!

Не съм много запознат с тия термини, но ако менструацията е края на кървенето, тоо да, тя е точно в края на тоя период. Даже в неделя и беше общо взето последния ден (тая неделя) и тогава го правихме, и после пак в понеделник.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Пичага,сперматозоидите живеят до няколко часа след като си ги изхвърлил,затова след като свършиш трябва да се изпикаеш,измиеш със сапун и т.н.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Месечен цикъл- периодът от първия ден на последната редовна менструация до първия ден на следващата. Та, мацката, както вече разбрахме, е била към края на менструацията, но, за да видим има ли риск от забременяване, трябва да кажеш колко е дълъг МЦ и в кой ден е бил рисковият полов акт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си