- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Работаа ..
Здравейтее , въпросът ми е кратък и много се надявам да може някой от вас да ми помогне , аз и една приятелка си търсим работа спешно тя е на 14 аз съм на 15 трябват ни пари , а в случая родитеите няма как да но помогнат някой случайно предложения .. В Google намирам стари обяви моля ви помогнете ми![]()
![]()
Принципно можеш да започнеш да работиш при навършени 16 със съгласие на родителя. На вашата възраст се насочете да помагате на някой познат.
На тези години няма как да ви вземат на сериозна работа и с добра заплата,единственото,което се сещам ако сте достатъчно убедителни е за раздаване на брошури,но там заплатата е нещо от сорта на 5лв. и то за доста часове работа и хиляда раздадени броики,така че не мисля,че е много изгодно,но ако имате толкова голяма нужда пак е някакъв вариант.Другият е както и предният потребител е споменал да помагате на приятел/познат.![]()
За листовките имам приятелки ,които са го работели и найстина работата е гадна , но зависи къде се хванеш и за какви пари се разбереш тук ми е проблемът на мене , че в Google обявите са стари и не мога да намеря НИЩОПървоначално написано от PinkGirl195
![]()
![]()