- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм се целувал без език
Моят проблем е следният : Понеже в момента се зарибявам с едно момиче по скайп и мислим скоро да се срещнем и нали както се сещате ... Обаче .. Проблемът е , че до сега съм ходил с няколко момичета и не съм се ЦЕЛУВАЛ БЕЗ ЕЗИК . Та аз не искам да се целувам с език с нея ...
Ами не разбирам какъв е проблема .. Целуни я просто като фрр ..
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
Не ти явно не ме разбра както трябва ... Става дума тя иска БЕЗ Език ... А аз до сега не съм се целувал без език и просто по навик сигорно ще и пусна ... Някакви съвети как да предотваря това пускане на език ... ?Първоначално написано от Siso0o00808
момко, стегни се...ще се въздържаш, ако не рез-рез с ножичката...
ок?
Амиии .. трудно ще ти е щом до сега НЕ СИ СЕБЕЗ ЕЗИК .. трябва да се опитваш да си по здържан .. Първоначално може и да не се
нали не е задължително .. Не насилваите нещата .. Първо се опознайте ..
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
10х
Ох, хора, да ви имам проблемите...
Просто я целуваш по устата и толкова. Не е трудно. Ако толкова се притесняваш да не й пуснеш език по навик, преди самата целувка мисли за това, че трябва да е без и така.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
![]()
егати сериозния проблем
не разбирам какъв в смисълът да се целувате без език.. ако искате да сте повече от приятели ?.. Ako все пак тя не иска, просто я целуваш по устните или по бузата и това е.
Memento mei, memini tui!
Double negative.
Това е пълна простотия.
Толкова ли е трудно да долепиш устните си до нейните за няколко секунди и после да се отдръпнеш?
Пък и щом тя не иска да те целува с език едва ли ще си отвори устата, за да има къде да си пъхнеш твоя. Егати!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ее кво и аз до преди 1 месец не бях. Първата я подкарах направо с език и после всичките така... Отпусни си се просто - не е като да ти е за първи път самата целувка
Btw всички други теми са: "МОЛЯ ВИ, помогнете ми не знам как да се целувам с език" "Кво траа да го правя тоя език" 10x че пусна нещо по-различно ;dd
и го прибери тоя![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Късно е за теб.
Това е като наркоманията. Вече не можеш да минеш на "без език"
ОПАЗИ БОЖЕ ДА ВИ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ!НАЙ ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО ДА СЕ ИЗБАВИШ ОТ ТАЯ УЧАСТ Е ДА СЕ ХВАРЛИШ ОТ НЯКАДЕ.
А родителите ти за лека нощ как си ги целувал?Бляк.
![]()
Еш па тва. Целуни я по бузата. Предполагам там няма да й пуснеш език