- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се здобрим?
Проблемът е такъв, че преди година и половина се запознаж с едно момче .. Постепенно станахме BFF .. След време негови фрр ми казаха, че ме харесва .. Аз също го жаресвах опитах се да му намекна, но стана мн.лошо .. Започнахме да се караме и всичко се обърка .. Дайте ми съвет как да се здобря с него ..?
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
За какво сте започнали да се карате?
Ти сигурна ли си, че той правилно е разбрал намеците си?
Дай малко повече подробности за отношенията ви, за да знаем какъв съвет да ти дадем, защото така, както си го написала е прекалено общо...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами преди да ми кажат, че той ме харесва аз и той се скарахме .. След време започнахме да си пишем по рядко .. Аз го попитах дали иска пак да станем BFF той каза, че няма как да стане .. Аз го попитах защо и той ми отговори ''Немога да ти кажа-лично е''Първоначално написано от GossipGirl89
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
Тук май си плаче за разговор на четири очи...Хващаш го и го караш сериозно да ти каже какви са чувствата му към теб , има ли ги въобще, иска ли да сте гаджета, ако не- защо и така. Ако пак ти пробутва нещо от рода на "не мога да ти кажа, лично е" просто явно не иска и няма какво да се мъчиш...
ммного тъп0 се е получчило![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да, в случая наистина най-доброто решение е разговора на живо. Помоли го да се видите само двамата и директно го попитай какво се случва, защо се държи така, защо не иска да сте приятели, има ли по-силни чувства към теб и т.н. По реакциите му ще разбереш. Ако почне пак да овърта и да избягва въпросите значи не те харесва достатъчно и не си заслужава да продължаваш да се занимаваш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Или не те харесва, или си има друга. Проверката е лесна - на 4 очи го хващаш за оная работа и ако ти откаже да правите секс, няма смисъл да се занимаваш повече с него.
Ми директно го питай дали има чувства към тебе и дали иска да сте заедно , ако не му тегли една и това е![]()
Ходи и го целуни!
Здобрим ?!?![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от badsector
Де бе. Аз, ако бях мъж и някой ме сграбчи изненадващо за оная работа, нямаше да правим секс после. Щяха да ми леят куршум по-вероятно.
![]()
Щом са на 4 очи, няма да е особено изненадващо, в такива условия винаги имаме едно наум![]()
Мерси за съветите .. Обаче всичко пробвах .. Кагато му казах да си изясним нещата той ми каза, че го срам да говори за това пред мен и ако някой ден събере смелост ще ми каже .. Плссс давайте съвети вече нзз какво да правя .. Губя търпение ..![]()
![]()
![]()
![]()