.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Blagoewgrad

Как да се здобрим?

Проблемът е такъв, че преди година и половина се запознаж с едно момче .. Постепенно станахме BFF .. След време негови фрр ми казаха, че ме харесва .. Аз също го жаресвах опитах се да му намекна, но стана мн.лошо .. Започнахме да се караме и всичко се обърка .. Дайте ми съвет как да се здобря с него ..?
    ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За какво сте започнали да се карате?
    Ти сигурна ли си, че той правилно е разбрал намеците си?
    Дай малко повече подробности за отношенията ви, за да знаем какъв съвет да ти дадем, защото така, както си го написала е прекалено общо...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Blagoewgrad
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    За какво сте започнали да се карате?
    Ти сигурна ли си, че той правилно е разбрал намеците си?
    Дай малко повече подробности за отношенията ви, за да знаем какъв съвет да ти дадем, защото така, както си го написала е прекалено общо...
    Ами преди да ми кажат, че той ме харесва аз и той се скарахме .. След време започнахме да си пишем по рядко .. Аз го попитах дали иска пак да станем BFF той каза, че няма как да стане .. Аз го попитах защо и той ми отговори ''Немога да ти кажа-лично е''
    ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..

Град
    София
    Тук май си плаче за разговор на четири очи...Хващаш го и го караш сериозно да ти каже какви са чувствата му към теб , има ли ги въобще, иска ли да сте гаджета, ако не- защо и така. Ако пак ти пробутва нещо от рода на "не мога да ти кажа, лично е" просто явно не иска и няма какво да се мъчиш...

ммного тъп0 се е получчило

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами да, в случая наистина най-доброто решение е разговора на живо. Помоли го да се видите само двамата и директно го попитай какво се случва, защо се държи така, защо не иска да сте приятели, има ли по-силни чувства към теб и т.н. По реакциите му ще разбереш. Ако почне пак да овърта и да избягва въпросите значи не те харесва достатъчно и не си заслужава да продължаваш да се занимаваш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на badsector
    Или не те харесва, или си има друга. Проверката е лесна - на 4 очи го хващаш за оная работа и ако ти откаже да правите секс, няма смисъл да се занимаваш повече с него.

Ми директно го питай дали има чувства към тебе и дали иска да сте заедно , ако не му тегли една и това е

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ходи и го целуни!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Здобрим ?!?
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Или не те харесва, или си има друга. Проверката е лесна - на 4 очи го хващаш за оная работа и ако ти откаже да правите секс, няма смисъл да се занимаваш повече с него.
    Де бе. Аз, ако бях мъж и някой ме сграбчи изненадващо за оная работа, нямаше да правим секс после. Щяха да ми леят куршум по-вероятно.

Супер фен Аватара на badsector
    Щом са на 4 очи, няма да е особено изненадващо, в такива условия винаги имаме едно наум

Град
    Blagoewgrad
    Мерси за съветите .. Обаче всичко пробвах .. Кагато му казах да си изясним нещата той ми каза, че го срам да говори за това пред мен и ако някой ден събере смелост ще ми каже .. Плссс давайте съвети вече нзз какво да правя .. Губя търпение ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си