.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

грим за плаж?

искам да ви попитам като ходите на плаж вие слагате ли си грим? примерно има момичета който познавам който без фдт не илизат на плаж.Какво мислите? как прикривате несъвършенствана като сте на плаж с гаджето или с приятели? трябва ли да има грим дори да е само фдт ?

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Никога не съм ходила с грим на плаж и нямам такова намерение Просто не виждам смисъл...да вляза във водата и да се разтека ли ( и да,знам,че има водоустойчиви гримове ! )
    Не знам,за мен лично е супер глупаво и тъпо.Все пак отиваш на плаж,не на дискотека...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Лично аз като ходя на плаж не си слагам грим Нито фдт, нито нищо друго, защото като вляза във водата и се намокря става грозна картинка
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    много ми е смешно да видя някви намацотени момичета на плажа аз лично не слагам абсолютно никакъв грим
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    слагам единствено някакъв балсам за устни

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

И аз използвам само балсам, защото много ми се напукват усните. Другото е излишно, а и като си сложиш фон дьо тен как ще си изпечеш лицето? Винаги ми е било много смешно и тъжно същевременно като видя момиче с грим на плажа. Толкова ли сте повърхностни, че не можете един ден да излезнете без грим?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз слагам само фон дьо тен (За изравняване на тена)

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Какво изрявняване,нали се печете навсякъде бе хора ?
    И на мен ми е супер смешно да видя момичета с грим на плажа,а колко пъти съм виждала със спирала и сенки....и само стоят на хавлиите,щото ги е страх да влязат във водата заради грима
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на iPurple
    И аз не слагам нищо..

Досега не съм виждала момичета с грим на плажа btw
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Какъв е смисъла да се гримираш за плаж ?
    На мен ще ми е много неприятно да си нацапотя цялото лице
    и като легна да се пека или като вляза във водата да се разтека от жегата !
    Единствено водоустоичива спирала бих си сложила!
    И балсам разбира се, но това не го броя за грим...

Първите пъти, в които ходя на плаж слагам. Но супер малко. Иначе като се поизпека - не Много е относително.

било много смешно дрън дрън... вас какво ви интересува какво носят другите на плажа.. щом им харесва да си носят сенки, спирали и каквото още си поискат )

Боже.. а за спане слагате ли грим?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Да си сложа грим, когато ще ходя на плажа, би било само вечерно време, когато сте с компания и сядате на кафетата до пясъка, иначе... представям си като вляза във водата на какво ще заприличам

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не искам да си се представям с грим на плажа, след като вляза във водата ... ще се разтека и ще стане ужасно. Бе хора вие в ред ли сте.. предпочитам да ме гледат хората без грим, от колкото с разтекъл се такъв

Супер фен Аватара на Shia
    Някои не ходят на плаж с цел да влизат във водата,а само пекане на слънце,тогава е допустим,за мен,лек плажен грим в подходящи цветове(летни,меки).
    Ако ще се влиза във водата мога да си позволя да нося някакъв хидратиращ балсам за устни с бляскави частици.
    На плаж се ходи и само с цел показ,да се покажеш,да се разходиш,да свалиш някого.
    Не може да знаете със сигурност.

Аз ,ако ще хапвам на бар на плажа без намерение да плувам и пека ще си сложа лек грим,да.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не съм, и нямам намерение. Да, вярно не се разтича ако не го пипнеш, но аз доста често си търкам очите понеже обичам да гледам под водата :d И да, има ги и такива, които седят само на кърпите, пък какви жалки картинки съм виждала - не с дискотечен грим, ами направо с карнавален..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Всяко лято ставам свидетелка на какви ли не гледки.. И да.. едно 30 % от момичетата, които виждам на плажа си ходят с фдт, пудри, спирали и прочие.. което за мен е абсурдно Голяма част от въпросните не могат да се разделят и с толкова свидните си обемчета тип телевизор и са толкова смешна и нелепа гледка..
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Голям фен Аватара на daru6a1
    Единствено балсам за устни със слънцезащитен фактор , тъй като от силното слънце ми се напукват устните .. ( дори не винаги го слагам )

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    водоустийчива спирала
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Повече от фен Аватара на Greshka
    Попринцип не слагам грим за плажа или ако сложа то е някакъв гланц или балсам за устни.

Супер фен Аватара на pressiana
    Попринцип грим не ползвам, какво остава за плажа.
    Само и единствено балсам за устни.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Миналата година бях със спирала,все забравях да я махам щото ходехме следобед на плаж.Не знам дали беше водоустойчива ,ама и във водата все с миглите си седят бре 1 път не се разтече
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

аз пък си слагат грим като ходя на плаж...но в чамтата, за да мога чак като си тръгвам да се освежа

Охх .. никой нормален няма да тръгне с грим на плаж .. това е най -тъпото нещо , което можеш да направиш .. никой не може да ме убеди , че не е така ... като си сложиш фдт и те напече едно хубаво слънцето, в комбинация с "чистата" морска вода до другата сутрин ще си пъпчасала и ще се опитваш да си прикриеш пъпките с още повече фдт....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си