.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Объркана съм...

Здравейте!
    Имам приятел от 3 месеца ,това ми е първата връзка.На 17 смеОнзи ден си беше оставил скайпа в нас и аз....реших да го проверя.Беше ми обещал да не казва на никого 1 нещо ,но го е казал на цели двама автоматично доверието се загуби...има 1 приятелка ,с която са били заедно за 1 седмица преди 2 години ,но са се разделили продължават да бъдат приятели.Снощи му писах ,но той не ми отговори ,а си чатеше с това момиче.За чао си писаха целувки...пишаса си 1 -2 пъти на умалителни имена...ние сме скарани в момента с него ,защото съм му гледала в скайпа.Уж казва ,че ме обича ,действията му уж го показват ,но сега....Мисля да изчакам няколко дена ,да видя какво ше си пишат и тем подобни и да поискам да се видим и да искам обяснение за всички тези неща.Другия вариант е веднага да го скъсам,но поне ми дължи обяснение,малко или много съм се привързала ....Как бихте постъпили Вие
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Супер фен Аватара на badsector
    Емиии малки сте, чувствата бързо идват и си отиват, още нямате изградени характерни принципи и ценностна система... Не се втелясвай толкова и да го зарежеш и да не го зарежеш сега, е все тая

Изчакай да видиш какво ще си пишат и ако нямаш повод за подозрение,че между двамата има повече от приятелство, по-добре не късай с него.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Късай още днес и тръгни с най-добрия му приятел. Покажи на гадното копеле с кого си има работа.

Казваш, че тя му е приятелка ... Това че сте тръгнали не означава, че той не трябва да се вижда с други момичета (вижда като приятел) и все пак целувка (емотиконка) по скайп не означава нищо. Не го притискай чак толкова, че да му следиш скайпа. Иначе по въпроса за обещанието - момчето е сгрешило... Решението ти сам трябва да го вземеш ... аз бих те посъветвал да му дадеш още малко време, за да видиш как ще се развият нещата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може би е сгрешил,като е казал въпросното нещо,но не мисля,че чак това е причина да скъсаш с него.. Вярно е,че по-голямата част във връзката играе доверието,но.. не знам.. Просто поговори с него..
    Не мисля,че ако го ОБИЧАШ - ще можеш да се откажеш така лесно от него.. Та ,както и да е..
    Излизате и си говорите сериозно..
    На 17 сте - вече сте големи,не се дръжте като малки деца..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Варна

Re: Объркана съм...

Питай го за тези неща в скайп. Ако почне да увърта го зарежи.

Град
    Банкя
    Измисли му някой гаден номер и го скъсай.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Някой по-горе каза, че тези емотикони по скайп не значат нищо. Мен пък ме дразнят страшно много.

Ако са приятели, да се държат като такива... що трябва да си пращат лигавщини по скайп?
    И той не трябва да те пренебрегва заради друга... още повече като му е бивша.

На твое място щях да си поговоря много хубаво с него както за чатовете, така и да нещата които си му поверила, а той е изклюкарил.

След това всичко е в негови ръце. Издъни ли се още веднъж по подобен начин... край.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Гръмни се...
    Шо пипате чуждите скайпове бе хора...Аз също се лигавя с моите познати,е ако имам приятелка треа стана монах ли...естествено че ще продължа да си се шегувам с тях...
    >>DjBelev<<

като ровиш там, където ще се опариш, ще ти е гадно сега :Д
    REGGAE BOOM <3

според мене въобще не е трябвало да му се ровиш в скайпа, но след като вече си го направила питай го като нормален човек защо е казал и т.н
    А за приятелката му - емотиконите в скайп наистина не са нищо - все пак като ходи с теб да не говори с други момичета ли
    Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си