- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го спечеля, като знам че ме харесва
Здравейте, моля ви за помощ.Как да спечеля момчето което знам, че ме харесва, но проблемът е, че харесва и друга.Моля ви без упреци, давайте всякакви съвети.
.................
Poker
Ами би ли ми казала с какво си по-различна от нея за да ти кажа![]()
Застреляй другата. А ако харесва и трета - застреляй и нея. Всъщност - преследвай го и ако видиш, че се заглежда по някое момиче - директно стреляй. Ама си сложи заглушител за да не чуе и да не се изплаши![]()
ами как да ти кажа другата е с меко казано курвенско поведение, те преди са ходели...ама го е зарязала
.................
Сложи й мъжки хормони в чашката с портокалов сок.![]()
Няма как да ти помогна, защото всяко момче е различно.
Само недей да си променяш вкусовете заради него. Търси общото м/у вас двамата, общувай си повече с него, но без да му се натрапваш. Не знам какви са ви отношенията с това момче, затова няма какво повече да те посъветвам. Между другото, откъде знаеш, че я харесва - той ли ти каза?
Ами той е в добри отношения с братовчедка ми, която е в класа му и тя го беше попитала за мен и той беше казла, че ме харесва, но харесва и тази другата
.................
Пусни некой злостен слух.
Например, че е бедна.
Предложи му свирка, преди другата да те е изпреварила![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Щом предпочита ку*вата пред теб, за к'во ти е?
Явно повечето го привличат ку*вичките. Или стани като нея, за да те погледне с други очи, или го остави да си чука главата в стената след като оная го зареже още няколко пъти.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Как реши, че е курва? Може нашата героиня да е курвата, пък другата да си е обикновено момиче.Първоначално написано от onestar
^^
Първоначално написано от aleks07
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ами курвичка е защото е обиколила половината квартал и се сваля ан всеки срещнат и се снима гола и акчава снимките си
.................
07 първите две цифри от егн-то ти ли са ?Ако не са.. не се дръж като бебе
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
mersi
.................
... като го накараш да си мисли, че той те печели!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
като знаеш че те харесва побързай 'шото младите момчета незнаят кво искат и бързо 'ше си промени мнението за тебе ... ако не ти го каже до 2-3 дена 'ше му го кажеш ти