- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Конфуций относно секса
Обсъждайте така зададения философски въпрос!Първоначално написано от Конфуций
...
Аз получавам най-големия кеф...![]()
Никога не съм чела по-умно нещо.![]()
Бе и на пръста ми му е интересно, ама ухото сигурно щеше да пъшка, ако можеше.
Е на ухото му става топличко всеки случай![]()
Имам една добра и една лоша новина.Първо добрата-както и да го погледнеш,доказано е,че от физиологична гледна точка оргазмът при мъжа и жената е почти идентичен,с тази разлика,че при мъжа завършва с еякулация.
Лошата е (за нас мъжете естествено ;д),че жените могат да получат няколко оргазма подред един след друг,докато при мъжете има малка пауза от да кажем с 5 до 10 минути.И след 30 годишна възраст тази способност понамалява.Освен това,понякога оргазмът при жената продължава от 20 до 60 секунди,докато при мъжа трае не повече от 10 секунди.
Така че това сравнение с пръста и ухото,не е в пълна сила,макар и да има нещо вярно.
Епа мене на пръста по-убаво ми става.. за тва като не ме сърби ухото си бъркам в носа.. или в чужди уши...или носове.. абее не подбирам мноо мноо, стига на пръста да му е хубаво..
Иначе Конфуций май не си е пукал тъпанчето, като се е чесал за 1-ви път, че да види как боли. То отстрани винаги е лесно май![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
А за хората със слабо чувствителни уши (вагини) е все тая.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Фригидните сами са си виновни.
...
Eм ако ти е калпав пръстта и ако ръката незнае кво да прави с него, горкото ти ухо тогава... така че жените верно сте облагодетелствани от към по-голям "кеф", ама пък тоя кеф само ние (пръстите) можем да ви го дадем, което пък е нашия кеф
![]()
За кое, за това че имам чувството , че ми се ръга нещо в носа , ако няма пренастройване на тиквата ми в продължение на 20 минути.Първоначално написано от CanisDirus
И тогава е супер слабо.
Клитора е друго нещо веч.
Все едно да кажеш , че хората с малки пишки сами са си виновни.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Женското либидо и чувствителността на вагиналния канал са зависими от хормони, а размера на члена от гени. Разлика - огромна.
...
Ти друсаш ли бе? Хормоните сами ли си ги контролират жените? Размера на к*ра да не би да не зависи и той от нивото на хормоните (тестостерона в частност)...Първоначално написано от CanisDirus
![]()
Хормоните зависят от храненто и начина ти на живот.Първоначално написано от the_man
Не. Размера на пениса в еректирало състояние не зависи от нивото на хормоните ти. Ако имаш проблеми с хормоните няма да получиш ерекция.![]()
...
Значи това колко ти е пораснал члена не зависи от соматотропина и тестостерона в пубертета, ама броя на рецепторите във влагалището и по клитора зависи от хормоните, а те зависят от това какво ядеш и как живееш... ясно, я ми кажи баща ми кво да яде, да му се качи инсулина, щото е диабетик...
Nigga Please.. не се излагай
Чувствителността на влагалището е в пряка зависимост от естрогена. Тестостерона и соматропина са в много малка степен отговорни за растежа, доста по-важен е хормона на растежа и инсулина примерно.
А ако ти е висок естрогена и си момиче? Ще имаш огромни цици и супер широк ханш?
Затова и се предлага хормонално лечение за ниско либидо, а колкото и тестостерон да си биеш - няма да ти порасне пишката.
...
Умопомрачително си тъп, Саше....Първоначално написано от CanisDirus
Я напиши в гугъл (щото 100% нямаш учебници край тебе) соматотропин или растежен хормон и ми кажи ква е разликата между тея 2-те. просто... просто осетей, верно нищо не търси, прав си земи напиши една физиологийка или нещо биохимия, ендокринология или като оная дебелата "докторка" каде лекува всичко с диети....
Веднага щом ми покажеш изследване с пряка връзка на нивата на хормона на растежа и чувствителността на влагалището ще си напиша физиологията.
Нов виж пряка такава между SHBG и либидото е открита. Сега провери от какво зависят нивата на SHBG.
Това, което се опитвам да ти кажа, е че наслаата от секса и либидото са временни функции и се рагулират в доста кратък период от време. По твоята логика ниските хора с по-малки пишки изпитват по-малко удоволствие от секса, или?
...
Брато не те знам от къде си, на колко си, с кво се занимаваш и учиш ли, ама термина Гугъл сърчър точно на тебе ми мирише... Стига си се праил на отворко шото ако те видя на живо 2 думи няма да можеш да ми скалъпиш. Спри да дрънкаш глупости шото SHBG е един скапан инхибитор и транспортер (даже и транспортер не е) на няколко стероида и нищо повече... Жените не са си избрали сами да са фригидни и точка. Не могат да си опраят фригидността ако не ядат мазно, че да им скочи естрогена, не зависи от тях, както и не зависи от нас колко са ни големи чорапите. Нема ме убедиш, нема убедиш и някой друг. Не ме убеди че си и умен, напротив даже... айде и земи се пренасочи в няква област, където по те бива или ако имаш някакъв талант, незнам...
Първоначално написано от miminko
Съгласна!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това го изкарах от гугъл сърчаПървоначално написано от the_man
http://www.epigee.org/guide/pill_sex.html
Тоест ако аз ям яко рафинирана захар няма да си объркам инсулина? м?
...
Чакай малко, недей бърка 2-та щата, 1-во Начин на хранене и начин на живот далеч не се припокрива с пиене на хапове, които се изписват от лекар, пият се по схема и строго и индивидуално се следи ефекта им.
2-рото което е, Либидо и Фригидност са 2 различни неща. И аз доста пъти съм имал понижено либидо поради ред причини и сигурно на всички им се е случвало, но това не значи че не съм изпитвал удоволствие от секса. Все едно като не ми се яде сладко и ако хапна, да не ми хареса. Едното идва от желание, хормони, психика, стрес, кво ли не, другото са си рецептори, които се експресират в дадена степен, далеч не е толкова елементарно. Много хубаво, че четеш някаква съмнителна "специализирана" литература, но мога да ти препоръчам да изровиш ПъбМед (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/) и да си четеш на воля квото те интересува, поне ше знаеш, че е достоверно инфото... Аре стига сме спамили, че ти осрахме веселата тема. Аре, вълк...
Прочети мненията на NomNomNom и ще разбереш защо й отговорих така![]()
...