.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Конфуций относно секса

Цитирай Първоначално написано от Конфуций
    Кой изпитва повече удоволствие от секса? Мъжът или жената?
    Когато си пъхнеш пръста в ухото, кое се чувства по-добре - пръста, или ухото ти?
    Обсъждайте така зададения философски въпрос!
    ...

Ухото мн ясно няма логика пръста да се чувства добре

Аз получавам най-големия кеф...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Винаги съм харесвала Конфуций. Иначе ухото.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Никога не съм чела по-умно нещо.

Бе и на пръста ми му е интересно, ама ухото сигурно щеше да пъшка, ако можеше.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Е на ухото му става топличко всеки случай

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Имам една добра и една лоша новина.Първо добрата-както и да го погледнеш,доказано е,че от физиологична гледна точка оргазмът при мъжа и жената е почти идентичен,с тази разлика,че при мъжа завършва с еякулация.

Лошата е (за нас мъжете естествено ;д),че жените могат да получат няколко оргазма подред един след друг,докато при мъжете има малка пауза от да кажем с 5 до 10 минути.И след 30 годишна възраст тази способност понамалява.Освен това,понякога оргазмът при жената продължава от 20 до 60 секунди,докато при мъжа трае не повече от 10 секунди.

Така че това сравнение с пръста и ухото,не е в пълна сила,макар и да има нещо вярно.

Повече от фен Аватара на the_man
    Епа мене на пръста по-убаво ми става.. за тва като не ме сърби ухото си бъркам в носа.. или в чужди уши...или носове.. абее не подбирам мноо мноо, стига на пръста да му е хубаво..

Иначе Конфуций май не си е пукал тъпанчето, като се е чесал за 1-ви път, че да види как боли. То отстрани винаги е лесно май
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    А за хората със слабо чувствителни уши (вагини) е все тая.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фригидните сами са си виновни.
    ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Май на ухото му е по-приятно..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Eм ако ти е калпав пръстта и ако ръката незнае кво да прави с него, горкото ти ухо тогава... така че жените верно сте облагодетелствани от към по-голям "кеф", ама пък тоя кеф само ние (пръстите ) можем да ви го дадем, което пък е нашия кеф
    Всеки луд с номера си...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Фригидните сами са си виновни.
    За кое, за това че имам чувството , че ми се ръга нещо в носа , ако няма пренастройване на тиквата ми в продължение на 20 минути.
    И тогава е супер слабо.
    Клитора е друго нещо веч.

Все едно да кажеш , че хората с малки пишки сами са си виновни.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Женското либидо и чувствителността на вагиналния канал са зависими от хормони, а размера на члена от гени. Разлика - огромна.
    ...

Женското либидо и чувствителността на вагиналния канал са зависими от хормони, а размера на члена от гени. Разлика - огромна.
    Ти друсаш ли бе? Хормоните сами ли си ги контролират жените? Размера на к*ра да не би да не зависи и той от нивото на хормоните (тестостерона в частност)...
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от the_man
    Ти друсаш ли бе? Хормоните сами ли си ги контролират жените? Размера на к*ра да не би да не зависи и той от нивото на хормоните (тестостерона в частност)...
    Хормоните зависят от храненто и начина ти на живот.

Не. Размера на пениса в еректирало състояние не зависи от нивото на хормоните ти. Ако имаш проблеми с хормоните няма да получиш ерекция.
    ...

Значи това колко ти е пораснал члена не зависи от соматотропина и тестостерона в пубертета, ама броя на рецепторите във влагалището и по клитора зависи от хормоните, а те зависят от това какво ядеш и как живееш... ясно, я ми кажи баща ми кво да яде, да му се качи инсулина, щото е диабетик...

Nigga Please.. не се излагай
    Всеки луд с номера си...

Чувствителността на влагалището е в пряка зависимост от естрогена. Тестостерона и соматропина са в много малка степен отговорни за растежа, доста по-важен е хормона на растежа и инсулина примерно.
    А ако ти е висок естрогена и си момиче? Ще имаш огромни цици и супер широк ханш?

Затова и се предлага хормонално лечение за ниско либидо, а колкото и тестостерон да си биеш - няма да ти порасне пишката.
    ...

Чувствителността на влагалището е в пряка зависимост от естрогена. Тестостерона и соматропина са в много малка степен отговорни за растежа, доста по-важен е хормона на растежа и инсулина примерно.
    А ако ти е висок естрогена и си момиче? Ще имаш огромни цици и супер широк ханш?

Затова и се предлага хормонално лечение за ниско либидо, а колкото и тестостерон да си биеш - няма да ти порасне пишката.
    Умопомрачително си тъп, Саше....

Я напиши в гугъл (щото 100% нямаш учебници край тебе) соматотропин или растежен хормон и ми кажи ква е разликата между тея 2-те. просто... просто осетей, верно нищо не търси, прав си земи напиши една физиологийка или нещо биохимия, ендокринология или като оная дебелата "докторка" каде лекува всичко с диети....
    Всеки луд с номера си...

Веднага щом ми покажеш изследване с пряка връзка на нивата на хормона на растежа и чувствителността на влагалището ще си напиша физиологията.
    Нов виж пряка такава между SHBG и либидото е открита. Сега провери от какво зависят нивата на SHBG.

Това, което се опитвам да ти кажа, е че наслаата от секса и либидото са временни функции и се рагулират в доста кратък период от време. По твоята логика ниските хора с по-малки пишки изпитват по-малко удоволствие от секса, или?
    ...

Брато не те знам от къде си, на колко си, с кво се занимаваш и учиш ли, ама термина Гугъл сърчър точно на тебе ми мирише... Стига си се праил на отворко шото ако те видя на живо 2 думи няма да можеш да ми скалъпиш. Спри да дрънкаш глупости шото SHBG е един скапан инхибитор и транспортер (даже и транспортер не е) на няколко стероида и нищо повече... Жените не са си избрали сами да са фригидни и точка. Не могат да си опраят фригидността ако не ядат мазно, че да им скочи естрогена, не зависи от тях, както и не зависи от нас колко са ни големи чорапите. Нема ме убедиш, нема убедиш и някой друг. Не ме убеди че си и умен, напротив даже... айде и земи се пренасочи в няква област, където по те бива или ако имаш някакъв талант, незнам...
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Имам една добра и една лоша новина.Първо добрата-както и да го погледнеш,доказано е,че от физиологична гледна точка оргазмът при мъжа и жената е почти идентичен,с тази разлика,че при мъжа завършва с еякулация.

Лошата е (за нас мъжете естествено ;д),че жените могат да получат няколко оргазма подред един след друг,докато при мъжете има малка пауза от да кажем с 5 до 10 минути.И след 30 годишна възраст тази способност понамалява.Освен това,понякога оргазмът при жената продължава от 20 до 60 секунди,докато при мъжа трае не повече от 10 секунди.

Така че това сравнение с пръста и ухото,не е в пълна сила,макар и да има нещо вярно.
    +че по клитора има доста повече нервни окончания отколкото по главичката на пениса.Жените можем да получаваме и няколко вида оргазъм... До човек си е,но като цяло жените получават повече удоволствие.

Съгласна!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от the_man
    Брато не те знам от къде си, на колко си, с кво се занимаваш и учиш ли, ама термина Гугъл сърчър точно на тебе ми мирише... Стига си се праил на отворко шото ако те видя на живо 2 думи няма да можеш да ми скалъпиш. Спри да дрънкаш глупости шото SHBG е един скапан инхибитор и транспортер (даже и транспортер не е) на няколко стероида и нищо повече... Жените не са си избрали сами да са фригидни и точка. Не могат да си опраят фригидността ако не ядат мазно, че да им скочи естрогена, не зависи от тях, както и не зависи от нас колко са ни големи чорапите. Нема ме убедиш, нема убедиш и някой друг. Не ме убеди че си и умен, напротив даже... айде и земи се пренасочи в няква област, където по те бива или ако имаш някакъв талант, незнам...
    Това го изкарах от гугъл сърча
    http://www.epigee.org/guide/pill_sex.html

Тоест ако аз ям яко рафинирана захар няма да си объркам инсулина? м?
    ...

Чакай малко, недей бърка 2-та щата, 1-во Начин на хранене и начин на живот далеч не се припокрива с пиене на хапове, които се изписват от лекар, пият се по схема и строго и индивидуално се следи ефекта им.
    2-рото което е, Либидо и Фригидност са 2 различни неща. И аз доста пъти съм имал понижено либидо поради ред причини и сигурно на всички им се е случвало, но това не значи че не съм изпитвал удоволствие от секса. Все едно като не ми се яде сладко и ако хапна, да не ми хареса. Едното идва от желание, хормони, психика, стрес, кво ли не, другото са си рецептори, които се експресират в дадена степен, далеч не е толкова елементарно. Много хубаво, че четеш някаква съмнителна "специализирана" литература, но мога да ти препоръчам да изровиш ПъбМед (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/) и да си четеш на воля квото те интересува, поне ше знаеш, че е достоверно инфото... Аре стига сме спамили, че ти осрахме веселата тема. Аре, вълк...
    Всеки луд с номера си...

Прочети мненията на NomNomNom и ще разбереш защо й отговорих така
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си