Искам да попитам какво точно представлява това да бъдеш сомнамбул? Вече на няколко пъти през бая време де може да случаите да са често но никой да не ме е виждал да го правя. Снощи майка ми отива на гости и каза че или ще се прибере малко по късно или ще спи там защото беше извън града,аз оставам сам вкъщи лягам около 01:00 и си ставам сутринта съвсем нормално само дето ме събуди телефона ми звънейки на пожар,но това е друга тема.Та събуждам се аз при което гледам в спалнята майка ми се прибрала а снощи аз съм заключил вратата даже 2 пъти (горната и долната ключалка). Събужда се и тя и я питам ти кога се прибра? И тя ми вика снощи към 1:30 не помниш ли че ти ми отключи? А аз туй нещо си нямам и на идея че съм го прайл,каза че съм станал отключил съм даже и съм говорил с нея и после пак съм заспал. Имам и друг случай преди време пак подобен случай брат ми се прибира вечерта,идва в мойта стая и сме си приказвали някакви работи... а пък аз и в двата случая нищо не помня и явно съм спал презцялото време... на някой друг случвало ли му се е нещо подобно? И сега кво,тва сомнамбул ли ме прави или сомнамбулството е нещо друго?