.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Отказване от цигарите

Здравейте,
    реших да откажа цигарите,но както всички сигурно сте чували след отказването се напълнява и искам да помоля за съвет от някой който разбира: Как да си запазя теглото след като откажа цигарите? Как да се храня правилно? И някакъв режим за спортуване ако е възможно?
    Благодаря предварително

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Аз не мога да ти помогна много тъй като не пуша. Но искам да те поздравя за решението да се откажеш от този вреден навик! Дано да не е за ден два, а за цял живот.
    Единственото което мога да те посъветвам е да не се тъпчеш като прасенце и да наблягаш на зеленчуци и плодове. Също така ако имаш възможност се запиши на някакъв спорт или си прави упражнения вкъщи. Успех!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Напълнява се, защото заместваш цигарите с нещо друго, в случая - ядене ;д Или поне при мен така беше, когато ги бях спряла.. (не беше много продължително )
    Най-добре се запиши на някакъв спорт или ходи да бягаш или нещо такова... Хем ще имаш занимание, което да те отклонява от ядене и пушене .. Хем ще си във форма

Това, че напълняваш след като ги спреш си зависи от теб. Пушачите сме свикнали винаги да имаме нещо в устата и като я няма вече добрата стара цигара започваме да се тъпчем с дребни, но вредни неща като бонбонки, шоколадчета, семки и тн. Всичко е въпрос на психика. Един път бях спряла цигарите за 6 месеца и си бях втълпла, че не ми се ядът глупости, затова и не го правих и си запазих килограмите.

Голям фен Аватара на shadows92
    Аз когато се отказах неуспешно от цигарите постоянно трябваше да ям нещо,най-често за да не надебелея ядях краставици със сол понеже много обичам и грейпфрут .Но в момента пак пуша и нямам воля да ги спра... Има ли ефект от никотиновите дъвки или лепенки идеи ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Аз не мога да ти помогна много тъй като не пуша. Но искам да те поздравя за решението да се откажеш от този вреден навик! Дано да не е за ден два, а за цял живот.
    Единственото което мога да те посъветвам е да не се тъпчеш като прасенце и да наблягаш на зеленчуци и плодове. Също така ако имаш възможност се запиши на някакъв спорт или си прави упражнения вкъщи. Успех!
    +++

Само внимавай с плодовете, че са полезни - полезни са, ама са нож с две остриета за някои хора..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Аз не съм ги спирала за повече от 3-4 дена.Най-гадно е първия ден,след това не ти се пуши толкова.Иначе яж много семки ,дъвчи дъвки ..и тка.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Аз когато се отказах неуспешно от цигарите постоянно трябваше да ям нещо,най-често за да не надебелея ядях краставици със сол понеже много обичам и грейпфрут .Но в момента пак пуша и нямам воля да ги спра... Има ли ефект от никотиновите дъвки или лепенки идеи ?
    Майка ми и баща ми преди използваха такива дъвки. Майка ми успя да ги спре за 1-2 години не си спомням точно, но баща ми не, поне намали кутийте на ден, преди по 3-4 заминаваха сега до 2 :с . Спомням си, че миришеха много хубаво.

Аз съм чувала,че тези дъфки,лепенки и хапчета не помагат ....Така,че само ако си напълно готов да ги спреш ще стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си