- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- сладоледи
можете ли да ми кажете най-ниско калоричните сладоледи и съответно най-високо калоричните?
без сладоледи не мога лятото ,но искам да видя на кои да наблягам
Боже, вече калорийте на сладоледите ли... Ужас... Яжте си сладолед, стига сте се стресирали, подяволите!
Еми то попринцип има и диетични сладоледи.Просто прочитай на опаковките кой сладолед колко калории има и си взимай тези с най - малко.
![]()
![]()
![]()
Чааак пък толкова ...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
e кво чак пък толкова бе? сладоледите са си бая калорични повечето
Много от производителите предлагат нискокалоричен сладолед. Magnum Light например, съдържа 170 калории, а обикновения – 350. : )))
Аз си купувам Jimmy's Gold мента и швейцарски воколад.
на 100мл има 160 ккал; 16,7г въглехидрати; 8,9г мазнини; 2,8г белтъчини;
Първоначално написано от GLaDOS
вие не сте наред!
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Всъщност са си съвсем наред. За момичетата, които не са с природно ненормален метаболизъм и които полагат усилия за хубавата си фигура, да не отчетат калориите на сладоледа е като да изядеш 2 шоколада преди лягане и да кажеш "Е к'во пък толкова". Сладоледа си е сладкиш от където и да го погледнеш.Първоначално написано от psych0
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не съм запозната с калориите в различните сладоледите , но вместо да се затрудняваш толкова да търсиш специални ниско калорични защо просто не си взимаш един сладолед на 5-6 дена , няма да напълнееш . По-лесно е и наистина ще си го ядеш с удоволствие , а не всеки ден да ядеш някакъв съмнително диетичен и да го ядеш само защото е такъв .
Напълно си е наред момичето да пита за калориите!
Ако всеки ден яде по един сладолед по близо 400 калории в края на лятото на какво ще заприлича?
Както казаха преди мен може да си купуваш любимия сладолед, но 1 - 2 пъти седмично!
Или ако наистина не можеш без сладолед... предполагам, че тези плодовите са с по-малко калории, защото са на водна основа!
Тези като Nestea, Pirulo и моливчето! На мен те са ми любими!![]()
Е не че нещо, ама точно тези nestea, pirulo, моливчето и цялата им рода са най-големите боклуци.. Замразена вода+оцветител+аромати.. Не че другото е нещо повече, ама поне е шоколад, него няма как да го заместят с вода и боя.. То се вижда и по цената, но няма значение..
Ъм иначе можеш да ядеш сладоледи с вкус на плодове, ванилия, те нямат шоколад и мисля че са поне малко по-ниско калорични.. Но е неуместно използването на "сладолед" и "нискокалорично" в едно изречение![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Тук става въпрос за калории и затова препоръчам тези, защото те са най-малко калорични!Първоначално написано от FuckingFreak
А иначе тези сладоледи, които казваш, че са с вкус на "плодове" също са пълни с оцветители и подсладители!
Най-нискокалоричния вариант е да заместиш сладоледа с кисело мляко и замразени плодове. Всички други "диетични" опити са си за ваша сметка.
Но според мен няма нищо лошо в малките прегрешения веднъж-два пъти седмично. Стига наистина да са малки. Пътят към хубавата фигура трябва да е удоволствие, а не изтезание.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
чудя се какъв е смисълът изобщо да ядеш сладолед,ако след това ще се тормозиш за калориите,вместо да му се наслаждаваш(все пак десертите са за това) О.о иначе-най-нискокалорични са сладоледите в кутия-без заливки,ядки и т.н Плодовите от сорта на "моливко"-то аз лично изобщо не ги броя за сладоледи. Най-висококалорични са мелбите,сладоледите във фунийка,тези с шоколад-тях гледай да ги избягваш,ако ще ти е съвестно да ги хапваш =)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Abe hora qjte si normalno. Az si qm kolkoto si iskam i sam si dobre. Imame nujda da se hranim
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мисля че йогурта е по-нискокалоричен (пък и много вкусен)
темята е от миналата година, обаче си е актуална
аз пък ям доста сладолед, въобще не се съобразявам с тия калории, ям Бос най-често или пък изяждам една голяма кутия, като я има пред мен, не мога да спра![]()
Това, че много от вас си ядат на поразия и не им се лепи нищо, не значи, че всички сме така. Наслаждавали се били... Както и да е, лятото може да мине и без сладоледи.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Пробвай по рецепти за сладолед.Иначе ядеш боклуци и ходи се моли на Яхве
Аз си правя плодови смутита и ги замразявам в камерата-това ми е алтернативата за сладолед.Вкусно,лесно и по-полезно от сладоледа е,разбира се, според мен.
Не бе, набивай си ги по цел ден и нема да напълнееш, гаранция давам.
...но във тебе като рана
"Защо?"