- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дойде ми, а утре имам бал
стига с тея тампониии и не виждам какво е на превръзката не ги правят да пропускат..![]()
...
Съмнява ме на теб дори да ти е дошлоПървоначално написано от xxKiFlAx
Ще видиш след време какво е пропускаща превръзка и колко е яко ;д
П.П Ъ... Малко спамя, но нямаше смисъл да правя нова тема за това... Какво представлява тампон с апликатор ... Тоест, нещо се различава от нормалния тампон или какво ;д .. че до сега не съм се интересувала от подобни неща и не знам ;дд
Мисля,че тампон а апликатор е тампон обаче си има буталкаНезнам как да го обесня за това чети ей тука:
Тампоните с апликатор, са направени за по-лесно употреба, тъй като не винаги сме достатъчно влажни около влагалището и слагането на тампон може да бъде леко болезнено. Тампоните с апликатор са тампон, обграден от пласмасова тръбичка, на която пъхаш само върха във влагалището и натискаш. И воала, вече си си сложила тампона! А тампоните без апликатор, са си само тампоните.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Абеее ако кърви по-силно и тампона (най-вече малките,както в нейния случай) също текът![]()
А апликатора се използва за по-лесно и по-хигиенично поставянеЕто това представлява:
И е на принципа на спринцовката.Супер е удобен за начинаещите
Едит:Кифлата ... А да си се замисляла,че може роклята й да е плътно по нея и ще си личи превръзката?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
не вярвам да личи че да се забелязва от далеко. пък и да е така каквоПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
...
Ааа,не бе.нема проблеми как какво![]()
Първоначално написано от dream1707
имам цикъл повече от 2години и като не ме познаваш и не знаеш на колко съм защо пишеш![]()
...
Ти ,наистина ли си от Плевен-ох ще питам една фр дали те познава ,или даже имам съмнения ,че е тя ,нвм![]()
защоПървоначално написано от britzy
...
Не,бе питам само,че лятото доста бях там и сигурно съм те виждала,а и тя сега е онлайн в скайп и си викам да не е тя![]()
е защо не я питаш и аз съм онлайн![]()
...
![]()
![]()
![]()
![]()
добре .Името ти с В ли започва
не не съм аз. и с какво прилича на мен![]()
...
Ами тя мрази натоканите пикли и всичко ,свързано с тях,и нарочно парадира ,та си мислех да не би да е тя и да побърква форума ама не е-мерси все пак![]()
Абе авторката не каза как е изкарала бала.![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5