- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- .............
Ами вземи си шини , а пък като дойде бала ти свали ги за един ден![]()
![]()
не бе шините можеш да ги сваляш ама не много често 1 ден не ти пречи изобщо ... Брекити, те ни могат да се свалят а шините могат аз съм носила и често ги свалях ,но въпреки това сега имам страхотно подредени зъби
![]()
Шини стават, ако повечето ти зъби са още млечни, така че по-скоро ще ти сложат брекети, а те не могат да се свалят така лесно...
Брекитите те оправят зъбите мнооого по-бързо ! И както е написал онзи , да те не могат да се свалят отиваш там те ти ги свалят трудно и болезненно за да ги свият още и пак ти ги слагатПървоначално написано от didenceeto
![]()
мне брекети абсурд... те се носят 2-3 години обаче после разликата е видима и уникалнане можеш да отидеш при доктора и да му кажеш ,а ти миналага година ми го сложи сега искам да ми ги свалиш за един ден...
Кое си требе, оно си го сака!
брекети нося две години но имам приятелки които са ги носили 5 месеца зависи от всичко . той ще ти каже - доктора
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Зависи какви са ти зъбите може за 6 месеца да трябва да ги носиш може и за 3 години. Най-добре попитай ортодонта.
например на братовчедка ми през август месец и купиха шини,които се махат след 6 месеца,обаче можеби парите са бая печени.Може би за един-два дни,можеш да ги махнеш,питай зъболекаря![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн