А не смяташ ли, че България попринцип не е в особено добри отношения със своите съседи ?

А за рекламата "Турция е готова" (за която вероятно говориш), знай, че който поръчва музиката, той си плаща. Мен също ме дразни тази реклама, повече съм съгласен да се въртят реклами на най-долната държава в Африка или държава от ОНД, а не на Турция, но след като вторите имат мощна икономика и пари за реклама, позволяват си го и се въртят техни реклами. Бизнесът не е обвзет от патриотично чувство "за родинта" (и така трябва да бъде) той просто цели да печели от реклама. Ако български курорт си плати също ще се въртят реклами от рода на "Китен е готов" и т.н.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Само не разбрах какво против джамиите имаш .
И те са част от нашата история, няма нужда да се крием от факта, че е имало турци , които са наши прадеди , носим тяхна кръв.
Отвратен съм от това, което чета. Да, джамиите са част от историята ни, но до моментът в който са такива като сгради. Когато станат действащи и в тях се проповядват неща, много по-различни от религия, нещата вече стоят по различен начин. А вместо държава като нашата да порицава подобни действия, напротив - тя ги толерира.

Не знам що за българин (истински българин) ще каже, че носим турска кръв и сме потомци на турците. Така ли затриваш с лека ръка 1300 години история ? СРАМ. Както сам казваш: "Черно море е мръсно и тук ми е много топло" - след като не ти понасят морето и климатът, след като във вените ти тече "турска" кръв и твоите прадеди са били турци - какво още чакаш тук ? Това все е пак България, нали така ? Тя е мръсната и гадната, нали така ?