.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Plovdiv

Заговаряне на улицата

Здравейте знам че има такава тема с такова заглавие обаче моята е малко по различна.Има едно момиче което харесвам знаем се само по физиономия, пратих и приятелство във facebook-прие.Засичаме се някои път по улицата но без здрасти или каквото и да било.Малко ме е срам да отида при нея при нея и да започна някакъв разговор особено когато е с приятелка.Съвети какво да направя ?
    Ако има значение на 15 съм

Бааа.. едно проклето здрасти ?!
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Като за начало започни със Здравей как си ? и с времето ще стане.

Цитирай Първоначално написано от LoveYou95
    Бааа.. едно проклето здрасти ?!

+1 ... и не се впрягайте всички толкова ... баси майката все ено ше се жениш за нея

Повече от фен
    Хяхя аз съм същата работа гледай да не ти пука толкова много и се стимулирай със сякакви глупости като "айде на бас че мога да я заговоря" просто направи това което ще ти помогне пък ако наистина адски много я харесваш и я срещаш доста често и може би тя ти хварля погледи нищо няма да изгубиш като измислиш някакъв семпъл въпрос като много си ми позната от някаде или олд скул имаш ли запалка, между другото приятно ми е аз се казвам... и така или иначе нищо не правиш и ако не направиш нещо нищо няма да получиш

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Кажи нещо от сорта на "Хей, искаш ли да се разходим до.... ако това няма да обърка плановете ти?"

След това не се спичай, не говори глупости от притеснение, а се дръж на ниво.
    Когато се разделяте я питай дали е свобода еди кога си и уговори следваща среща.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Hilary_
    абее давай смело ..

Голям фен Аватара на Mirage3
    Когато е сама - давай.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Като начало можеш да се усмихнеш като я видиш, едно "Здрасти" също ще свърши добра работа, постепенно ще стане ...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Като начало е по-добре да започнеш да си пишеш с нея във фейсбук, но пък ако не ти е до него, давай смело с това 'здрасти'. Няма смисъл да се притесняваш толкова, тя няма да те изяде.
    *сън*

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    LOLOLOL Аватар.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

стига глупости.. дай го по отворено .. точно това дразни момичетата , че само знаете да гледате пък един път не сте заговорили ... затова давай докато не се е подразнила и тя

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Пиши й във фейса и по някое време я покани на кафе.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от lessmi6ety
    стига глупости.. дай го по отворено .. точно това дразни момичетата , че само знаете да гледате пък един път не сте заговорили ... затова давай докато не се е подразнила и тя

Точноо, и аз много се дразня на това! Така че-давай и не се шашкай толкова. NO PAIN, NO GAME!

Град
    Plovdiv
    Благодаря на всички ще вида какви ще ги свърша.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Гръмни се. Най-добре ще направиш ^_^
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

емиии...според мен научи какво харесва...и й говори за такива неща...например: научаваш че харесва филма А...отиваш при нея - здр здр и т.н...и след това...гледа ли филма А...аааууу беше страхотен
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си