- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След колко време пускате секс?
Въпроса ми е по-специално към момичетата,интересно ми е когато започнете връзка трябва ли да мине някакъв период от време за да си легнете с гаджето?
П.П. не намерих такава тема,ако има сори
Не, когато ми се прииска - тогава.
Ако се заинатя - и месеци ще държа на сухо .
Ама в общият случай ми се прави секс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Когато реша, като това не е много, цялата идея да се чака с месеци (дори над година) винаги ми е била тъпа, дори когато бях девствена.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Зависи от човека срещу мен... ако ме пере здраво хормона с него, може и на същия ден в който сме тръгнали.Иначе максимум 2 седмици.Първия ми го държах на сухо 2 месеца.
Е най-накрая едно нормално мнение!Първоначално написано от BlackJ
![]()
Не мой да се чака то, първо се пробва, после се зима![]()
Всичко е много относително. Правила съм го и на втора среща и не съжалявам. Сексът е важна част от една връзка. Това с чакането с месеци винаги ми се е струвало безумно тъпа идея.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Наистина всикчо е относително. Но аз като по-назад ще кажа, че първия ме чакаше 3 месеца и тогава го направихме. Не се чувствах достатъчно готова, но пък после не съжалявах![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Сексът е важна част от една връзка, ама не трябва да му пускаш ,ако не си готова, понеже той ти е казал "Ако ме обичаш ще ми пуснеш."Първоначално написано от marilyn
Той не ми е казвал нищо подобно, просто защото не сме се обичали,харесвахме се, имаше привличане, имаше страст => имаше и секс. Качествен секс. Какъв е смисъла да го мотая 1 месец при условие, че съм решила да спя с него?Първоначално написано от BlackJ
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И тук идва въпросът : Щом знаеш, че в тая връзка ще се стигне до секс, а не си готова за това, защо се заемаш с нея?Първоначално написано от BlackJ
Адски гадно е да тормозиш така човека до себе си. 'Ако ме обича ще ме изчака.'
А ти ако го обичаш, ще искаш да го направиш, а няма да си измисляш оправдания защо да не го правиш. Да изчакаш месец, два- поносимо е,ще трае. Но тук съм чела за момичета, които тормозят момчето с година, че дори и нагоре. Еми аз да бях мъж, колкото и да обичам това момиче, в един момент щеше да ми писне.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Съгласна съм.. както казах при мен чакането е било най-много 2 месеца. Ама тия глупости за година и кусур. То едно момче хваща мазоли на ръцете като чака 2 месеца, представям си за година и повече..това вече си е каприз и правя се на интересна...Първоначално написано от Extremescream
по принцип нямам точен период но ако реша че трябва да го пробвам колко ще издържи може и месеци да си стои на сухо пък ако съм сигурна че не е с мен само заради секса [въпреки че никога не можеш да бъдеш сигурен за това] може още и на 1 2 седмица незнам различно всеки път
Живота е кратък... ...изживей го пълноценно......изкефи му се ;]
Е, пазила съм се 18 години и е тъпо да легна с некъв, който познавам от 2 дена. Ако не ми е пукало, да съм го направила на 15. Дори и на 16, след връзка от 1 година. Изглежда не съм го искала особено. По принцип трябва да съм сигурна (до някаква степен) в човека, с който ще го правя, щото си е и от една страна отгвороност, пък и аз каквато съм Параноя...
Хах,случвало ми се е и още първата вечер да си легна... не търпя много,няколко дни и нямам търпение да подкарам, каквото съм си взела. Това е когато вече съм тръгнала с някого.
Иначе обичам първо да пробвам, после да взимам. Drive test.Ами ако се окаже че не струва???
![]()
Сега примерно с пича още не сме заедно, ама се из*укахме вече и мога да кажа, че съм си подписала договора,чакам си стоката.![]()
![]()
![]()
P.S. Вчера четох нещо много добро: "Мъжете са като новия имот. Първо гледате фасадата,бялата оградка,зелената моравка и си купувате къщата. Но след акто се нанесете, раглеждате мазето и тавана за термити, плъхове и хлебарки."![]()
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
"пускате секс" ?! Е не!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Последния път около 3 месеца. Сега ще е най-много седмица-две, защото ще изпитам евентуалния партньор преди да започнем каквато и да е връзка дали става.
Веднага пускам аз, кво е тва ше чакам няа чакам... баси имам авери, дето на времето чакаха момиче по 6-7 месеца... и за кво? сякаш ше се женят.. вече не са заедно.. аре моля ти се да ти чакам аз няква 1/2 година, че после да ми е куц секса шото и е сефте за кво? за да и се кефят после на 3-тия ден следващите и... чака се седмица макс 2
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Аз предпочитам по-дълго да се насладя на опознаването и секса да остане черешката на тортата.
съгласен съмПървоначално написано от GregoryHouse
в магазина като купуваш нещо не го носиш постоянно, но все пак го обличаш един път да видиш кво е
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Има я и другата работа. Когато жените си мислят, че като разиграват мъжете и не им пускат по 7/8 месеца те са техни и могат да си играят със тях. Но се получава точно обратното мъжът изневерява. Това ти го казвам от личен опит. Една ме разиграва 9 месеца ама през цялата връзка аз успях да й изневеря с 4 различни по няколко пъти.![]()
За това скъпи жени не си мислете че като ви траем сме ви верни...
I feel so much better now when youre gone forever
Първоначално написано от killerlooper
Напълно вярно, или изобщо няма да чака, или ще изневерява!
Първоначално написано от Drako89
Тук трябва да се съглася, освен ако момичето не е попаднало на някакъв мазохист...![]()
Когато ми се прииска,когато усетя,че момчето ме привлича сексуално.
И любовта за мен почва вече като сме си дали всичко-доврение,емоции,СЕКС,страс ....