- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След колко време пускате секс?
Ако се харесаме и пламне огънчето на страстта може и на първа среща да се награбим. Пък ако не . . . ако има намерения за сериозна връзка все пак преди това трябва да се пробва . . .![]()
Според мен е нормално да се чака 2-3 седмици макс, по-нормално 2-3 среща. Какъв е смисълът да чакаш 4 месеца и да не ти хареса секса с момичето изобщо? Разбира се, изключения са ако много се харесате и спите веднага (тогава едва ли някой и мисли за връзка), или ако наистина си си заплюл някое момиче, което по някаква причина намираш за невероятно...
Лично за мен е важно за да си легна с някой да го познавам супер добре и да знам,че е сериозен към мен ... сегашния ми приятел ме чака 4-5 месеца въпреки че преди това бяхме най-добри приятели 2години... просто в началото ми беше странно да мина от приятелски отношения към нещо друго... и въпреки че не бях девствена в началото бяхме само на олрална ... много по приятно е да почнете да правите секс когато вече си познавате телата и знаете какво харесва другия![]()
Е пък нали за тва се прави секс, да разбереш какво и как му харесва на другия. Секса не е като по филмите, още от първия път да е страхотен.Страхотен секс се постига с практика, с много практика, докато научиш какво харесва на партньора ти и какво не .Първоначално написано от tinkiwinkidipsi
Да ама при мен беше много важно това , защото ми беше трудно да премина от приятелка към гадже ... смисъл някакси странно ми бешеПървоначално написано от BlackJ
ама вече си ми е много добре
![]()
То за т'ва е най-яко да правиш секс с постоянен партньор.Първоначално написано от BlackJ
Еми е такива детственици като тебе най ме дразнат ако преди това си имала гадже кво ти е пречило да си легнеш с него ем ти си нправиш кефа ем той ама хора като тобо тва немогат да го разбератПървоначално написано от Moderatorius
Колкото по-рано разбереш дали е добър в леглото.. толкова по-добре !
Ако не струва за какво ще си губиш времето да си с него при положение че не те задоволява.. Преминаваш на следващия докъто не попаднеш на правилния..
а защо да не се пази момичето? представи си стане някой гаф, забременне и се осакати за цял живот, щото искала да си прави кефа... секса не е само кеф, а и отговорност, така че аз евала и казвам за това, че е успяла да се опази.Първоначално написано от kriogenx
а по темата- досега съм била само с 1 момче и му пуснах на 3тия или 4тия месец... не е от най-умните неща които съм правила, но... бях малка и глупава...
Първият път чака 2 месеца и то защото се виждахме рядко, сигурно можеше и по-скоро да стане. Със сегашният ми приятел 2 седмици.
Не си падам по чакането. Пък и в моя случай с чакане наказвам повече себе си.![]()
Първия ми път бяхме сравнително малки и още секса не ни беше важен, та чакахме към 2 месеца, но дефакто не беше баш чакане, защото и двамата не бяхме луднали кой знае колко. Оттам нататък... към седмица максимум поради различни обстоятелства.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първо пускам след тва евентуално може и да се запознаем!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Зависи много..на приятеля ми му пуснах след една седмицаА 1вия ми ме чака 6 месеца.
Believe in yourself.
Има хора, за които секса не е всичко.
Като прочетох отговорите в тая тема се отчаях напълно.
И спря да се върти за миг земята..
+1Първоначално написано от xoxi
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
То никой не е казал, че е всичко.Първоначално написано от xoxi
Сексът просто си върви с останалото. Това, че не си чакал 6 месеца за секс няма нищо общо с това дали обичаш половинката си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първия път ,когато се почувстваш готов и сигурен в чвоека до себе си , писна ми от глупостите трябва се чката няколко месеца , дрън дрън та пляс! Не бива да се влияете от чужди думи,когато се почувствате готови тогава! Аз лично първия път го направих месец и нещо след като бяхме заедно и не съжалявам! Просто бъдете сигурни в себе си и партньора!
Поне 4-5 години,за да се опознаемЗа сега мисля така
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Toва с чакането е характерно за младежите,на по 14-16/17,при по-големите е сравнително рядко срещано явление![]()
Излиза, че на всички ни е по-лесно първо да си легнем рано с човека до нас, от колкото да му кажем "Обичам те.". Защото всеки говори как трябва да мине време, като това време може да е и година и всеки го приема за нещо нормално, защото това са просто думи и можеш да си ги чакаш наистина с години, но какво? Стане ли въпрос за нещо физическо, не е същото нали?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Със сегашният ми приятел сме заедно от почти 6 месеца.. Много пъти се е стигало до секс, но не мисля да го направя точно с него за първи път.Не че не съм готова, или чакам принца на бял кон.Определено не е той човека
![]()
Тогава защо си с него? На колко сте? 12?Първоначално написано от p3tinc3t0
![]()
А по темата:
Зависи от нагласата.
Ако дадено момче ме привлича сексуално, искам да спя с него и смятам, че това ще ми се отрази добре, няма да създаде проблеми на никой, той има нужната сексуална култура и здравословно състояние ще спя с него след, като се уверя в горепосочените неща, защото няма да имам намерение да водя връзка с него.
Но ако момчето отговаря на горните критерии и искам да водя връзка с него ще забавя нещата, защото иначе след това ще го чувствам, като момче от първата категория и автоматично ще охладнея към него.
Случвало ми се е и да наруша това, което написах, но съм забелязала, че тогава нещата в повечето случаи не се получават, както искам.