- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници ?
Не, и никога не съм. Прекалено сантиментално ми идва. Пък и винаги съществува риск да попадне в неподходящи ръце.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Аз си водя, даже си правя списъчета в него от рода на:
7 неща, които обичам да правя
7 известни личности, които искам да срещна
7 места, където искам да отида
И т.н. ..
Скоро си бях направила класация за певци, актьори и актриси, филми.. Залепях снимки на първите места![]()
Залепвам си разни лепенки.. Етикети..![]()
Не съм много редовна, пиша когато се сетя. Имам го от две години и сега е на повече от половинатаЛятото на миналата година си бях направила специален "Летен дневник", говорех все едно на приятелките, с които бяхме разделени и началото на есента им го дадох да го прочетат и да влязат в крак с мен
![]()
Това е.. пиша нещата, които ме тревожат, какво трябва да променя в себе си, какво искам да да направя.. Първия ми дневник беше в първи клас.. Като го прочетох направо умрях да се хиля![]()
![]()
Май стана множко. Пак се поолях![]()
Айде чао ви от мен..![]()
Като по-малка си водех и си пишех в него всеки ден почти.
Сега нямам време за такива работи, а и не ми се занимава.
Яд ме е само, че дневника ми изчезна някъде и няколко пъти го търсих, но уви, без успехНай-вероятно е изхвърлен, защото вариант някой да го е взел няма... или поне така си мисля, ама то щеше да се разбере ако е попаднал в чужди ръце
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Охх еми аз си водих до скоро , амаа майка ми видя всичкоНаправо ужасс !!!
![]()
![]()
Водех си до скоро.Писах разни неща,но спрях,защото заради тази моя тетрадка живеех под постоянен стресКолкото и да е странно-да,така беше.Не че съм някакво изпаднало дете с ужасно много тайни,но все пак личното пространство е много важно за мен.Таа бях смешна картинка,защото не знаех къде да го крия от сестра ми или от някой друг от семейството,но най-вече от нея!Вечер го слагах до възглавницата си и го вардех цяла нощ.През деня винаги беше на различно място.Сега е някъде закътан из чекмеджетата ми,но го пазя,за да мога след време да се смея на собствената си идиотщина
![]()
![]()
![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Моя дневник е от 24 януари 2011Просто си го обожавам.Вътре има всиииичко.Драсканици....рис нкии
....спомении :P Там са описани най-хубавите неща,които са ми се случвалии
Надявам се никой,никога да не се докопа до него!
А сега имам да пиша тооооллкова много неща....
Цял роман ще създам
![]()
Аз преди имах 1 доста хубав и голям.Вътре си бях лепил вицове от вестници,бях си съчинявал песни,някви неща от сорта 100 неща,които искам да направя,бях си рисувал,но естествено си имаше и по-пикантни подробности и 1 път майка ми като се разчисти реших да се "оттърва" и за най-сигурно го изгорих,а после квото не изгоря го изхвърлих...![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
От време на време,като се сетя,като имам време.
Мързи ме да си водя дневници,но си пиша стихове,които изразяват чувствата ми.
на първата страница видях тъп коментар -било тъпо и не може ли да помниш..
ами дори и да си на ~16, забравяш.
Примерно, 8ми и 9ти клас ходехме на екскурзии 2 пъти в годината (сега съм 10 клас) и много от нещата вече не си ги спомням в детайли..
ако имах дневник нямаше да е така : )
иначе нямам определен дневник, но не е дневник, а тефтер..и в него си пиша разни работи когато съм нервна, а нямам с кого или просто не искам да споделям..
В момента нямам, за последно си водих дневник 2-3 клас. Идеята е добра, след години можем да се смеем на нещата вълнували ни преди,но просто нямам време ... Имам тефтер,в който записвам разни фрази и такива неща![]()
Водя си нещо като дневник, но главно си драскам и "споделям" каквото ме вълнува. И не мисля, че е детинско или нещо от сорта .. Даже мисля, че бих се позабавлявала да прочета дневника си след години.![]()
She was broken ..
мне ;d
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
Като по-малка си водех,но все се намираше някой,който да по любопитства,и се отказах![]()
Оитвала съм, но не ми се получаваИли забравям или нямам време, а и пиша подробно и докато напиша всичко 1 час и накрая 5 страници
![]()
Иначе идеята добра
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Да водя си от 2007 или 2008 гадина, но напоследък пиша доста рядко. Тези онлайн дневници от къде ги взимате?![]()
Братовчед ми ми го чете 2-3 пъти и вече е във вериги с 2 катинараПървоначално написано от Filipova75
.
Като дете имах дневник, но отдавна не съм писала в него.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
нн, дам, преди 1-2 години се опитвах нещо да водя, ама накрая ми писна, щото бях адски нередовна :Д
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Аз лично не си водя дневник, защото ме мързи да пиша разни неща вътре, а и ми се струва някак странно, но все пак ако имаш желание да пишеш за спомените и случките си, защо не? За да не го намира (чете, или там каквото го прави) майка ти си купи дневник с катинарче или с код и си ОК.![]()
да...на вампир
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.