.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Супер фен
    Не, и никога не съм. Прекалено сантиментално ми идва. Пък и винаги съществува риск да попадне в неподходящи ръце.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз си водя, даже си правя списъчета в него от рода на:

7 неща, които обичам да правя
    7 известни личности, които искам да срещна
    7 места, където искам да отида

И т.н. ..

Скоро си бях направила класация за певци, актьори и актриси, филми.. Залепях снимки на първите места
    Залепвам си разни лепенки.. Етикети..

Не съм много редовна, пиша когато се сетя. Имам го от две години и сега е на повече от половината Лятото на миналата година си бях направила специален "Летен дневник", говорех все едно на приятелките, с които бяхме разделени и началото на есента им го дадох да го прочетат и да влязат в крак с мен

Това е.. пиша нещата, които ме тревожат, какво трябва да променя в себе си, какво искам да да направя.. Първия ми дневник беше в първи клас.. Като го прочетох направо умрях да се хиля

Май стана множко. Пак се поолях

Айде чао ви от мен..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като по-малка си водех и си пишех в него всеки ден почти.
    Сега нямам време за такива работи, а и не ми се занимава.
    Яд ме е само, че дневника ми изчезна някъде и няколко пъти го търсих, но уви, без успех Най-вероятно е изхвърлен, защото вариант някой да го е взел няма... или поне така си мисля, ама то щеше да се разбере ако е попаднал в чужди ръце
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Охх еми аз си водих до скоро , амаа майка ми видя всичко Направо ужасс !!!

Град
    Димитровград
    Водех си до скоро.Писах разни неща,но спрях,защото заради тази моя тетрадка живеех под постоянен стрес Колкото и да е странно-да,така беше.Не че съм някакво изпаднало дете с ужасно много тайни,но все пак личното пространство е много важно за мен.Таа бях смешна картинка,защото не знаех къде да го крия от сестра ми или от някой друг от семейството,но най-вече от нея!Вечер го слагах до възглавницата си и го вардех цяла нощ.През деня винаги беше на различно място.Сега е някъде закътан из чекмеджетата ми,но го пазя,за да мога след време да се смея на собствената си идиотщина
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Моя дневник е от 24 януари 2011 Просто си го обожавам.Вътре има всиииичко.Драсканици....рис нкии ....спомении :P Там са описани най-хубавите неща,които са ми се случвалии Надявам се никой,никога да не се докопа до него! А сега имам да пиша тооооллкова много неща.... Цял роман ще създам

Град
    София
    Аз преди имах 1 доста хубав и голям.Вътре си бях лепил вицове от вестници,бях си съчинявал песни,някви неща от сорта 100 неща,които искам да направя,бях си рисувал,но естествено си имаше и по-пикантни подробности и 1 път майка ми като се разчисти реших да се "оттърва" и за най-сигурно го изгорих,а после квото не изгоря го изхвърлих...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    Столицата :)
    От време на време,като се сетя,като имам време.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мързи ме да си водя дневници,но си пиша стихове,които изразяват чувствата ми.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на първата страница видях тъп коментар -било тъпо и не може ли да помниш..

ами дори и да си на ~16, забравяш.
    Примерно, 8ми и 9ти клас ходехме на екскурзии 2 пъти в годината (сега съм 10 клас) и много от нещата вече не си ги спомням в детайли..
    ако имах дневник нямаше да е така : )

иначе нямам определен дневник, но не е дневник, а тефтер..и в него си пиша разни работи когато съм нервна, а нямам с кого или просто не искам да споделям..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

В момента нямам, за последно си водих дневник 2-3 клас. Идеята е добра, след години можем да се смеем на нещата вълнували ни преди,но просто нямам време ... Имам тефтер,в който записвам разни фрази и такива неща

Водя си нещо като дневник, но главно си драскам и "споделям" каквото ме вълнува. И не мисля, че е детинско или нещо от сорта .. Даже мисля, че бих се позабавлявала да прочета дневника си след години.

She was broken ..

мне ;d
    По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !

Като по-малка си водех,но все се намираше някой,който да по любопитства,и се отказах

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Оитвала съм, но не ми се получава Или забравям или нямам време, а и пиша подробно и докато напиша всичко 1 час и накрая 5 страници Иначе идеята добра
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Като малка да
    • Обичай,за да те обичат! •

Сега вече не, но когато бях 5 клас си водех и бях доста непостоянна
    Само за тебе аз копнея,за теб се смея, заради тебе живота има смисъл заради тебе живея...

Супер фен Аватара на 4o4ina
    НЕ!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Да водя си от 2007 или 2008 гадина, но напоследък пиша доста рядко. Тези онлайн дневници от къде ги взимате?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Filipova75
    Като по-малка си водех,но все се намираше някой,който да по любопитства,и се отказах
    Братовчед ми ми го чете 2-3 пъти и вече е във вериги с 2 катинара .
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Като дете имах дневник, но отдавна не съм писала в него.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на icebulllet14
    нн, дам, преди 1-2 години се опитвах нещо да водя, ама накрая ми писна, щото бях адски нередовна :Д
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Аз лично не си водя дневник, защото ме мързи да пиша разни неща вътре, а и ми се струва някак странно, но все пак ако имаш желание да пишеш за спомените и случките си, защо не? За да не го намира (чете, или там каквото го прави) майка ти си купи дневник с катинарче или с код и си ОК.

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    да...на вампир
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си