.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на bloodymirror

Пак този Фейсбук..........

Значи проблемът е от седмица вече и не се е оправил..и преди се е получавал,но от само себе си се е оправял след известно време..та,абсолютно всичко ми е от лявата страна,известията и съобщенията са отворени и заемат половината ми страница,някой който е имал този проблем да помогне?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Аз имам друг проблем .. Искам да вляза във Фейсбук, обаче самата страница ми дава грешка и от 1 седмица така и не се оправя
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на JDeel
    Пускайте картинки на проблема. Print Screen на клавиатурата, после Ctrl+V в програмата Paint на Windows.

bloodymirror, звучи ми като css проблем. Всеки сайт използва "стилове" - специални .css файлчета в които има информация за графичното разположение и размери на обектите в сайта. Ако случайно тези .css файлове не могат да се заредят от браузъра се получава такова некоректно визуализиране. Facebook е сложен сайт, така че едно грешно визуализиране би изглеждало страшно.
    При мен това нещо се получава при много бавна връзка с интернет -когато сайта зарежда до някъде и се отказва, но все пак показва нещо доколкото е успяло да зареди. Провери как изглежда в друг браузър, изчисти кеша.
    Anichkaxxwee, какво гласи грешката?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от JDeel
    Пускайте картинки на проблема. Print Screen на клавиатурата, после Ctrl+V в програмата Paint на Windows.

bloodymirror, звучи ми като css проблем. Всеки сайт използва "стилове" - специални .css файлчета в които има информация за графичното разположение и размери на обектите в сайта. Ако случайно тези .css файлове не могат да се заредят от браузъра се получава такова некоректно визуализиране. Facebook е сложен сайт, така че едно грешно визуализиране би изглеждало страшно.
    При мен това нещо се получава при много бавна връзка с интернет -когато сайта зарежда до някъде и се отказва, но все пак показва нещо доколкото е успяло да зареди. Провери как изглежда в друг браузър, изчисти кеша.
    С Мозила ми е както преди,обаче аз не искам да влизам с Мозила,а чрез Интернет Експлорър,ето и снимка http://www.prikachi.com/images/406/3379406z.jpg

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от JDeel

The webpage cannot be found
    HTTP 400
    Most likely causes:
    There might be a typing error in the address.
    If you clicked on a link, it may be out of date.

What you can try:
    Retype the address.

Go back to the previous page.

Go to www.facebook.com and look for the information you want

^
    това пише
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си