- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Blue screen
Няма значение какво правя компа просто забива и дава черен екран. След рестарт ми излиза http://www.prikachi.com/images/703/3378703c.jpg
целия текст :
Проблема ми е че забива прекалено често дори и нищо да правя на компа. Решение?Код:Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1026 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8004EA6038 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\052411-15724-01.dmp C:\Users\Misho\AppData\Local\Temp\WER-28267-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
Always wanna play but never wanna loose
Забрани автоматичния рестарт при син екран и дай снимка (с висока резолюция) за да можем да прочетем номера на грешката.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Той не се реска автоматик аз го рескам. Ако не го ресна ще си седи черен екран![]()
Чакай сега проблем а ти поне според заглавието не е ли син екран (blue screen)?
Don't hate the hacker,
hate the code!
да blue screen ама на мен ми излиза череннямам си на идея защо
blue screen се казва грешката?
Добре а като ти излезе въпросният черен екран на него има ли надписи? Или е все едно компа е изключен?
Don't hate the hacker,
hate the code!
Вентилатора върти, копчетата светят, звук няма, монитора все едно е изключен
overclock?
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Не съм правил
слабо захранване , прегряване, прах , вирус
На стария ми комп му бяха изгърмяли кондензаторите на захранването и се рестартираше....
Захранването не е сменяно досега е работело, прегряване на кое?, прах чистих, вируси гледах няма
На процесора , примерно към 100С се ресва компа
Как да проверя дали загрява?
Програмата AIDA64 има тест за стабилност, при който натоварва компонентите на компа ти и показва температурите (незнам как да прикача файл)
----------------------------------------------------------------------------------
http://dox.bg/files/dw?a=2460b08ad2 Инстроменти>Тест за стабилност
Мился че е добре?
да , добре е ... Щом нямаш, вируси,прах,развалено захранване ,незнам от какво може да е ....
![]()
Други идеи?
От кога започна да ти дава черен екран? Смисъл откакто вече е топло?
3 дена станаха вече
Вярно топло е ама е бачкал и на по голяма жега![]()
99% е от захранването. Стария комп ми правеше същия проблем. Дойде лятото и както си работеше и даваше черен екран и трябваше да се ресне. Оказа се, че процесора е ялов. Смених го, сложих още един вентилатор и оттогава такъв проблем не ми беше правил.
Ясно.. Мерси на всички.
Сложих, същата работа.
Пускай тогава тестове на паметта, включително и Прайм, или Ортос.
Как се пускат тестове на паметта и прайм и ортос?
Добре прогрес не съм сигурен но мисля че става така само когато играя майнкрафт или силкроуд