.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Не знам какво да правя..

Здравейте, харесвам едно момче от известно време, но проблема е, че той е на 19(тази година завършва) ,, а аз на 14 .. чудя се дали да му кажа,, пък и той си има приятелка и не знам какво да правя.. преди седмица си пишехме всеки ден, но скоро ни вест,, ни кост.. отчаях се.. всъщност като се видим на живо само се гледами като танкери един вид.. моля помогнете,, не знам какво да правя Благодаря, предварително : ))

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Не искам да те разочаровам,но той просто не е за теб,а при факта че си има приателка...ако пък му кажеш може просто да използва слабоста ти към него и ти единстено ще си наранена,по добре се отрдъпни сега докато не си се вкарала в някой филм ...момчета много все ще си намериш някои по подходящ
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не се бъркай във връзката на момчето! И без това не можеш да му дадеш това което ще поиска.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Нямам такова намерение,, но всъщност той е от типа "Неизживяно детство".. във Facebook ми пише коментари на снимките,, коментира статусите ми. Подвежда ме. Накрая ще му кажа и каквото иска да става и без т'ва ще учи другаде догодина : ))

Град
    Значи вече си решила какво да правиш?
    Тогава май проблема (който не съществуваше) вече е решен.

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

по-добре недей, но все пак твое си е решението
    NOT LIKE THE REST

Защо ? Няма какво да губя и без това няма да съм с него : )

Re: Не знам какво да правя..

Цитирай Първоначално написано от stephaniexx
    а аз на 14 : ))
    NOT LIKE THE REST

Имам предвид, че като му кажа и малко, по малко ще започна да го забравям.. защото е възможно и да ходи да работи през лятото, и по-добре ще е за мене.

Гледате се като танкери..Ебати кефа.
    Предлагам ти да не му казваш нищо. Щом си има приятелка...

Супер фен Аватара на pressiana
    Щом си решила, казвай му. Ама каква си ти, че да му се бъркаш във връзката? Имате 5 години разлика плюс това, а в тази възраст това си е много ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ехх,този фейсбук..
    Това ,че ти коментира снимките и статусите - не означава,че те харесва и иска да сте нещо повече от приятели..
    Пък и нали сама каза,че е обвързан.. Тогава просто недей да си мислиш за него.. Просто не сте един за друг..
    Намери си друго момче...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не е за теб .. откажи се ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ти да не си помисли че момчето е педофил? Кво ще остави приятелката си заради неква 5 години по-малка

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    5 години по-малка, ама явно сте на един акъл, иначе не виждам защо толкова да ти пише...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Щом си решила, казвай му. Ама каква си ти, че да му се бъркаш във връзката? Имате 5 години разлика плюс това, а в тази възраст това си е много ..
    + 1
    Memento mei, memini tui!

Абе нямам намерение да му се бъркам във връзката.. + това те се не виждат всеки ден, защот приятелката му не живее в нашия град... и си мисля, че ако му кажа ще ми стане по-добре,,както казах по горе през лятото сигурно няма да го виждам ...

Еми аз имим същия проблем ... Има едно момче 5 години по голямо от мен, няма гадже и от приятелите му знам че ме мисли за сладка. Да но в акъла на момчетата освен секс друго няма. Пред приятелите си той е казал че няма да стане между нас, защото съм малка и няма да ме чака да порасна и чак тогава да му пусна.. Е моля помогнете .. какво, как и защо да правя ..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    По-добре не се забърквай в тая история - ти на 14, той на 19, той завършва, има си приятелка, само си чатите... Дълго и широко и много много много възможно да не излезе нищо. Нищо не прави. Ако той ти се кефи ще те потърси сам.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Да, но на мен вече взе да ми писва.. само да си стоя,, вече ще взема да му кажа и каквото такова ; х и без т`ва като се мине време ще го забравя... : ))

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    ГРЕДА !
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Прии менн момчето си нямаа гаджее и май сам в по добра ситуация ..

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ехх,този фейсбук..
    Това ,че ти коментира снимките и статусите - не означава,че те харесва и иска да сте нещо повече от приятели..
    Пък и нали сама каза,че е обвързан.. Тогава просто недей да си мислиш за него.. Просто не сте един за друг..
    Намери си друго момче...
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    Цитирай Първоначално написано от djudje70
    Еми аз имим същия проблем ... Има едно момче 5 години по голямо от мен, няма гадже и от приятелите му знам че ме мисли за сладка. Да но в акъла на момчетата освен секс друго няма. Пред приятелите си той е казал че няма да стане между нас, защото съм малка и няма да ме чака да порасна и чак тогава да му пусна.. Е моля помогнете .. какво, как и защо да правя ..

Момчето си е казало, че няма да се получи между вас. Нужно ли е в такъв случай да питаш какво да правиш?

For you
    I miss you...

Град
    Пловдив :)))))
    О.О
    aко тръгне с теб изобщо някога значи е педофил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си