.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Повече от фен Аватара на VQTUR

Не Го разбирам?!

Здравейте,

До сега не ми се е случвало с друго момче и не знам..

Аз съм момиче на 20г, живея в Лондон. От 8 месеца се познавам с едно момче - Г. В началото (за около месец) всичко беше цветя и рози. След това започна да иска само секс и да няма време за разходки, излизане и т.н.... Трябва да знаете че живота тук е много натоварен. Наистина мноого натоварен - всичко трябва да се прави на минутата, без отлагане, иначе си си пропуснал шанса (говоря в професионална сфера). И двамата сме студенти, с разликата че той И работи в същото време. Работата му е вечерна - от 20 до 1ч през нощта и работи точно в дните когато човек излиза по заведения ( от четв до нед).
    За мен - аз уча музика, всеки петък вечер съм с компанията навън. Не се лишавам от излизания и започнанства с нови хора. Т.е. точно обратното на него. Той през деня учи, а вечер работи и не излиза с приятели, никъде.

Това беше малко инфо за да навлезнете в ситуацията

Сегашните ни взаимоотношения с него са ''на изчакване'' така да се каже: Не ходим сериозно защото той е зает с учението си, аз също. Ноември тази година се очаква той да се дипломира и тогава евентуално ще започнем сериозна връзка. Понякога се виждаме за по една нощ, чуваме се по тела редовно. Общо взето прители сме си. Аз не крия че си имам и други момчета (нали не сме обвързани сериозно) и дори нарочно го уведомявам най-подробно за новите ми 'приятели' (от мъжки пол)
    Така нещата си вървяха гладко, учиме си, виждаме се И... След една нощ прекарана заедно (всичко беше ОК) Чакам той да ми се обади 1ви.. минава ден, 2, 3.. Цяла седимца никакво позвъняване или смс от него. Реших аз да му звънна - направих го веднъж, ест никой не ми вдигна, нито ми се обади по късно. Изчаках ОЩЕ 2 дена и му писах смс "Г. жив ли си?'' - без отговор.
    Първоначално мислех че нарочно не ми звъни, но след някой и друг ден ще го направи. После ме хвана ЯД. Как може да не ми отговори на обаждане и смс, никой не го е правил до сега, още повече той. Знам че държи на мен, защото не веднъж ме е питал къде на шега, къде по-сериозно - за брак!
    Общо взето сериозно момче е, НО И МНОГО СТРАНЕН!!!
    Някой би ли ми пояснил какво може би се случва, защото в момента аз мога само да гадая, тъй като нямам никаква комуникация с него. А, и да добавя - след всички усилия от моя стряна без резултат просто взих решение и го изтрих от skype-a и facebook-a ми.

Ако сте го прочели до тук или поне малка част от историята ми, моля ви за здравомислещи предположения и съвети. Какво да правя? Това нормално ли е? Може би сме твърде различни с него, за да го разбера правилно???

Благодаря Ви и хубав ден!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Изтрила си го от фейса и скайпа, за да се направиш на интересна. Много умен ход, браво. Случайно да ти мина през главата, че нещо може да се е случило с негов близък роднина и той да се чувства достатъчно зле, че да не иска да говори с теб? Или пък самият той да е пострадал?
    Сама каза, че държи на теб. Иначе не бих написала такива крайни предположения. Винаги същестува варианта да те е заебал по мъжки, но щом нямате сериозна връзка (поздравления за което), не ми се вярва да е това.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина - от какъв зор си го махнала от фейсбук и скайп.. ??
    Съгласна съм с предишния съфорумник - може да му се е случило нещо.. И за това да не е успял да ти отговори на смс и обажданията..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    Ако му се е случило нещо - ясно.

Нека обмислим варианта, в който не му се е случило.

Тва да се направиш на интересна и да го изтриеш от фейсбук, скайп би подействало на 15 годишен дрисльо.

Момичета, които са ми правели подобни сцени, номера(както искаш го наречи) съм ги отписвал още от тоя миг, не ми трябва да се занимавам с няква патка, дето ще ми се прави на интересна по толкова детински начин.

Защо не ти отговаря? Ами може наистина да се е случило нещо, може да е срещнал някоя мадама и да не иска да се вкарва във филми като говори с теб.

Може и изведнъж да е решил, че ти не го правиш хепи и той не иска да се занимава повече с теб.

А има и варианта просто да се прави на играч, щото след всичко в крайна сметка ти си по-хлътнала от всякога и той само да ти подаде сламка ти ще я уловиш на секундата.

Типичен случай - ти си си развявала коня и си си живеела живота, докато той се скапва - едновременно учи и работи, няма свободна минута, но ти за всеки случай му сипваш сол в раната и му разказваш и с кой друг си се изхендрила, а после се чудиш защо са му кипнали лайната и ти е теглил една...

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Типичен случай - ти си си развявала коня и си си живеела живота, докато той се скапва - едновременно учи и работи, няма свободна минута, но ти за всеки случай му сипваш сол в раната и му разказваш и с кой друг си се изхендрила, а после се чудиш защо са му кипнали лайната и ти е теглил една...
    Точно. На човекът му е писнало да го разиграваш и те е зарязал по най-бързия, безболезнен и сигурен начин. Move on.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Аз бих постъпила по същият начин, защото ''(предполага се ,че той ми дължи поне няколко мотива,обяснение за постъпката си , след като сме имали нещо заедно)'''' не виждам никакъв смисал да поддържам контакт с човек,който не желае да поддържа такъв с мен .
    ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    ...
    Изтрих го защото той не ми пишеше като вижда че съм на линия. И двамата сме online. Няма смисъл само да седя и да го гледам и да се изкушавам да му пиша, като най-вероятно той няма да отговори.
    И не се правя на интересна. ТОЙ е този който се държи неприемливо и неадекватно. Не мога да разбера каква му е логиката да не ми пише или звънне, тъй като не сме се карали когато се видяхме за последно, всичко си беше на 6.

Цитирай Първоначално написано от JackCarter
    ....
    Не му се е случило нищо, защото нямаше да свети online в skype и всеки ден да си сменя снимката в facebook-a.

Очевидно го прави с някаква причина, цел. Но аз не мога да разбера с каква?

1ви вариант - иска да ме пробва колко ми пука за него и дали ще настоявам да се свържа. (не веднъж
    ми е правил проверки за различни неща)
    2ри вариант - не може да ми предложи цялото си време за това предпочита изобщо да не се виждаме.
    3то - нещо съвсем различно което само един мъжки мозък може да измисли... но аз съм в неведение.

Но каквото и решение да е взел - сам той няма правото да решава генерално и за 2мата.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Rorschach написа:

Точно. На човекът му е писнало да го разиграваш и те е зарязал по най-бързия, безболезнен и сигурен начин. Move on.

Не го разигравам аз него, а той мене, както се вижда. Което изобщо не ми харесва.. Получава се нещо като борба кой ще е водещия във взаимоотношенията.
    Всичко е толкова странно, чувствам се като следовател на криминале... и най-лошото е че от вътре не ме оставя на мира докато не разбера какво всъщност се слушва и защо по дяволите се държи като вханат от гората!!!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Няма какво, просто продължаваш да призвънкваш или пишеш. не мисля , че е било добра идея да ги изтриваш. Ние още по-малко го познаваме, за да знаем какво точно става.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от VQTUR
    ...Не го разигравам аз него, а той мене...
    Е, ти си с него, пък си се клатиш и с други, че отгоре на всичкото му казваш. Това си е чиста проба брутално, курвенско, разиграване. Просто той в момента ти го връща. На негово място директно бих ти изтрил всички възможни контакти, предполагам и на него ще му писне да играе по сегашния начин и ще те изтрие от живота си.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...Не го разигравам аз него, а той мене...
    Е, ти си с него, пък си се клатиш и с други, че отгоре на всичкото му казваш. Това си е чиста проба брутално, курвенско, разиграване. Просто той в момента ти го връща. На негово място директно бих ти изтрил всички възможни контакти, предполагам и на него ще му писне да играе по сегашния начин и ще те изтрие от живота си.
    Извинявай, но заради каква точно причина да съм му вярна, като той не ми предлага нищо в замяна - говоря за време прекарано заедно, внимание.
    Много ясно че ще се срещам и с други. И на него съм му казала че е свододен да се вижда с което момиче иска, друг е въпросът че той е зает и явно няма желание и не се занимава с други момичета сега.
    В началото си мислех че ходим сериозно, но ТОЙ ми даде да разбера че няма време за сериозна връзка с мен сега. И в момента просто го чакам.. чакам и аз нз какво. Тъпа работа.
    МОМИЧЕ СЪМ!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Най-смислено и правилно построената тема която съм виждал от тия 2 години в сайта!

Може би просто си е загубил телефона (всичко е възможно), или пък е решил да прекрати отношенията с теб..но го прави по някакъв много глупав начин.Според мен забрави за него и си гледай живота,а може да ти изскочи с обяснение,което е малко вероятно.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами.. по-добре е щяло да бъде ако го оставиш в фейскбук и скайп.. Но тва си е твое решение. Момчето може да е заето.. Това че му е включен скайпа и фейсбука не означава, че не трябва да ти пише. той може и да е искал да ти каже, но ти вече си прекратила контакта от там. Може пък да не иска да си прави голяма сметка като ти звъни и пише смс-и всеки ден. Все пак.. по-добре се вижте очи в очи и се разберете защо е постъпил така.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Най-смислено и правилно построената тема която съм виждал от тия 2 години в сайта!

Може би просто си е загубил телефона (всичко е възможно), или пък е решил да прекрати отношенията с теб..но го прави по някакъв много глупав начин.Според мен забрави за него и си гледай живота,а може да ти изскочи с обяснение,което е малко вероятно.
    БЛАГОДАРЯ! (bow)

Май наистина трябва да си гледам живота и да го забравя за известно време. Защото знам че рано или късно, все някога пак ще ме потърси. Винаги така се случва. А и няма нищо с което да съм го наранила, обидила или нещо лошо да съм му направила. Ще видим!

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Ами.. по-добре е щяло да бъде ако го оставиш в фейскбук и скайп.. Но тва си е твое решение. Момчето може да е заето.. Това че му е включен скайпа и фейсбука не означава, че не трябва да ти пише. той може и да е искал да ти каже, но ти вече си прекратила контакта от там. Може пък да не иска да си прави голяма сметка като ти звъни и пише смс-и всеки ден. Все пак.. по-добре се вижте очи в очи и се разберете защо е постъпил така..
    Телефона му е безплатен - смси и обаждане, не е проблем за него. Има ми номера - ако иска знае как да ме намери.
    МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Имам един въпрос.
    Защо за бога, за толкова време не си отишла да го питаш очи в очи - какво става с вас, с него, защо не ти отговаря?!

Иначе съм съгласна с останалите.
    *сън*

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Имам един въпрос.
    Защо за бога, за толкова време не си отишла да го питаш очи в очи - какво става с вас, с него, защо не ти отговаря?!

Това би изглеждало супер отчаяно!
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Имам един въпрос.

Защо да е супер отчаяно?
    По-отчаяното в момента е, че момичето пита във форум за нещо такова. Да сигурно той е искал да спре всякакви контакти с нея. А ако отиде лице в лице при него и поговорят? Нали уж 'ходят', дори да не е сериозна връзката ? Или е просто от онези ..'отворени връзки'.
    Момичето спомена, че..
    Знам че държи на мен, защото не веднъж ме е питал къде на шега, къде по-сериозно - за брак!
    а защо тогава се държи така? И аз не го разбирам и единственото, което ми изниква във главата е - разговор, на живо, защото няма как да се свърже с него, явно.
    *сън*

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Разговора на живо ако не друго ще реши всичко. Или ще се разберат и ще продължат нататък, или ще се скарат и ще се разделят. И в двата случая проблемите изчезват. Така само да седи и да се терзае какво се случва с него и защо се държи така е излишна загуба на нерви.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Имам един въпрос.

Защо да е супер отчаяно?
    По-отчаяното в момента е, че момичето пита във форум за нещо такова. Да сигурно той е искал да спре всякакви контакти с нея. А ако отиде лице в лице при него и поговорят? Нали уж 'ходят', дори да не е сериозна връзката ? Или е просто от онези ..'отворени връзки'.
    Момичето спомена, че..
    Знам че държи на мен, защото не веднъж ме е питал къде на шега, къде по-сериозно - за брак!
    а защо тогава се държи така? И аз не го разбирам и единственото, което ми изниква във главата е - разговор, на живо, защото няма как да се свърже с него, явно.
    Разговор на живо? Как да го срещна на живо като нямам комуникация с него? Смени си квартирата и още не съм била на новото място. А и да знаех къде живее - нямаше да му отида на крака. От къде на къде аз да ходя, като че ли аз трябва да се извинявам за нещо, а не той за тъпото си поведение.

И връзката ни не беше сериозна, дори и не знам какво име да и сложа. Може би приятели, които си прекарват хубаво време понякога, това е.
    МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Приятели с привилегии е може би най-точното понятие. Значи мацка по някакъв начин(ако има такъв) си уговорете среща някъде когато ви е удобно. Ако не по скайп/фейсбук/телефон се разберете какво се случва и какво ще правите, защото е меко казано тъпо ти да седиш и да го чакаш да се реши да се свърже с теб и през това време да си късаш нервите.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

^^ Тази вечер се реших да му звънна по телефона. Звънях доста пъти с надеждата че все по някое време че вдигне. Уви, без отговор.
    Явно е наистина много упорит или просто чисто луд!!!
    Утре с една приятелка ще му напишем съобщение във Fb.
    Вече наистина се плаша нормален ли е, какво прави, защо не отговаря по дяволите!?!!?
    Just no comment
    МОМИЧЕ СЪМ!

Голям фен Аватара на xinfamous
    ^^ Тази вечер се реших да му звънна по телефона. Звънях доста пъти с надеждата че все по някое време че вдигне. Уви, без отговор.
    Вече наистина се плаша нормален ли е, какво прави, защо не отговаря по дяволите!?!!?
    Just no comment
    НЕДЕЙ!!!! Наистина НЕДЕЙ! От момчешка гледна точка ти казвам,че ако ти се прави на недостъпен или че те отбягва това ще го накара ОЩЕ повече да го прави! Спри да му ходиш след гъза и така-нататък. Даже факта че тази вечер си му звъняла 'доста пъти' е прекалено! Ако е искал да ти каже нещо е щял да ти вдигне.Спри да му досаждаш,така може и сам да реши да ти обърне внимание,ако ли не , тегли му една майна и да си ебе майката! Има куп други момчета които биха искали да са с теб! Стискам ти палци!
    Can It All Be So Simple ?

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Just no comment
    НЕДЕЙ!!!! Наистина НЕДЕЙ! От момчешка гледна точка ти казвам,че ако ти се прави на недостъпен или че те отбягва това ще го накара ОЩЕ повече да го прави! Спри да му ходиш след гъза и така-нататък. Даже факта че тази вечер си му звъняла 'доста пъти' е прекалено! Ако е искал да ти каже нещо е щял да ти вдигне.Спри да му досаждаш,така може и сам да реши да ти обърне внимание,ако ли не , тегли му една майна и да си е** майката! Има куп други момчета които биха искали да са с теб! Стискам ти палци!
    Aми да, съгласна съм. просто до тук си направила всичко възможно. Спри да го търсиш повече, защото преминаваш границата на себеуважението. Той може спокойно да си види пропуснатите обаждания от теб и да ти се обади. ако иска. Ако не иска - то няма за какво да го търсиш и ти повече.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

На практика излиза, че вие връзка сте нямали, просто от време навреме сте правили секс. Той е имал някакви идеи за съвместно бъдеще с теб, но явно разпуснатия ти сексуален живот го е отблъснал. Все пак изглежда сериозно момче и сигурно се е замислил над въпроса дали ако сте заедно, ще продължиш да водиш такъв живот и вероятно си е отговорил положително. В момента е решил, че разумно би било да те изтрие от живота си, но или изпитва някакви чувства, или просто си му удобна за секс, или все още са живи спомените за приятните моменти с теб. Затова се колебае и не те е изтрил напълно, но това ще се случи с времето. Според мен, просто не сте един за друг. Потърси някой, който няма да има нищо против многобройните ти сексуални подвизи.

^^Прави сте!
    Днес НЕ му писах и съм много доволна. Направих достатъчно крачки към него, стига толкова.
    Тъпото е, че той прецака нещата ей така изведнъж, без дори да каже защо...
    Сигурно си има някакви комплекси.. може и егоист да е, не знам, но със сигурност вече тотално ме изгуби. Ако иска някой ден пак да му говоря - доста трябва да се потруди.

Жив и здрав да е, и дано бъде щастлив с постъпките си!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си