Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
Цитирай Първоначално написано от Josefinne
Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
Имам един въпрос.
Защо за бога, за толкова време не си отишла да го питаш очи в очи - какво става с вас, с него, защо не ти отговаря?!

Иначе съм съгласна с останалите.
Това би изглеждало супер отчаяно!
Защо да е супер отчаяно?
По-отчаяното в момента е, че момичето пита във форум за нещо такова. Да сигурно той е искал да спре всякакви контакти с нея. А ако отиде лице в лице при него и поговорят? Нали уж 'ходят', дори да не е сериозна връзката ? Или е просто от онези ..'отворени връзки'.
Момичето спомена, че..
Цитирай Първоначално написано от VQTUR
Знам че държи на мен, защото не веднъж ме е питал къде на шега, къде по-сериозно - за брак!
Общо взето сериозно момче е, НО И МНОГО СТРАНЕН!!!
а защо тогава се държи така? И аз не го разбирам и единственото, което ми изниква във главата е - разговор, на живо, защото няма как да се свърже с него, явно.
Разговор на живо? Как да го срещна на живо като нямам комуникация с него? Смени си квартирата и още не съм била на новото място. А и да знаех къде живее - нямаше да му отида на крака. От къде на къде аз да ходя, като че ли аз трябва да се извинявам за нещо, а не той за тъпото си поведение.

И връзката ни не беше сериозна, дори и не знам какво име да и сложа. Може би приятели, които си прекарват хубаво време понякога, това е.