- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е да си БИ
Има ли мъже BI -сексуални тук, които да споделят какво е да си БИсмисъл какво ги кара да са БИ ??? Имам мн познати които са БИ-та и ми стана интересно да ли не е станало на мода
![]()
брат и аз не моа ги разбера къф треа си че да си би ако има някой би от съфорумниците да сподели че ми е интересно ;д![]()
Би е да си педал ...
Ето това пич отговори на всичките им впъроси да знаешПървоначално написано от OneGuy
![]()
Доббре,че има образовани хора тука да ни учат какво къде как
![]()
![]()
![]()
човече толкова си тъп че като тебе нямааааа подобенПървоначално написано от OneGuy
тоз пък и тойПървоначално написано от Shkurkaa
![]()
Аз съм БИ. Невиждам какво толко има че чак тема да отваряте... Станах такъв откакто си паднах по Adam Lambert. Много красив човек бе...немога да живея без да го погледна на снимка
![]()
![]()
You me at six
Ебаваш ли се,щото съм огромна фенка на Адам и ако разбера,че се ебаваш![]()
не сте добре...
НЕ СЕ ЕБАВАМ!!! АДАМ е най-красивото момче което съм виждал! И ше го обичам до края на живота си ! :P![]()
![]()
You me at six
Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
Според мен всеки човек е малко или много Бисексуален
Нищо не те кара да си Би, просто си си такъв
Някъде в нета и аз бях чел една такава тема нещо от рода на Всички се бисексуални или нещо от сорта ама едва ли е САМО това виновноПървоначално написано от KumchoValcho
, затова питам какво провокира тази част ... за сега това, което разбирам е че всички се влияят от некви звЕзди ...
Човек е програмиран и да има би страни така да се кааже в себе си,но в един етап от живота когато се развива при някои надделява Би страната,при други хетеро и така.Може да бъде повлияно от всичко.
Аз познавам само един гей .. иначе всичко останало покрай мен са лезбийки ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
![]()
аз не познавам нито един,но пък лезбийки колкото искаш
мани тва гейовете са странна работа ...Първоначално написано от Hilary_
За мен бисексуалните мъже са си живи педали. Причини да мисля така:
1) Повечето от тях предпочитат секса с мъже пред този с жени.
2) Имат влечение към члена и по време на въпросния секс го поемат с кеф.
3) Почти съм сигурен, че се определят за БИ, заради предразсъдъците в обществото към обратните.
Всичко това разбира се го обличат в красиви думи как били либерални и свободомислещи, искали да опитат от всичко, другите били консерви и т.н.
Това е класическият случай, сигурно има и изключения (както във всичко).
Лицемерно е да говориш така, още повече при положение, че очевидно и ти имаш май съмнения за собствената си сексуална ориентация .Първоначално написано от wolfy86
![]()
аз съм любопитен човек, но от 3та страна от 1во лице не проверявам такива работитъй че НЕ НЯМАМ СЪМНЕНИЯ :P
Да си БИ е да имаш отворена вратичка и към двата пола.Независимо какво си избереш от двете ,то ще ти отвърне,получаваш предимствата на връзката с мъж или жена и можеш да усетиш и двете страни,двете гледни точки на сексуалния или емоционалния живот.
Глупости,по скоро е въпрос на изкривена психика.Първоначално написано от gabinceto19
Твоята дума срещу думата на ученитеПървоначално написано от Sh@d0w