- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виж и дай мнение :(
Искам да си излея малко душата...
Момче съм и вече повече от 14 месеца не спирам да мисля за НЕЯ, даже нямам желание за друга... Винаги са ме разочаровали, но този път няма да се примиря. Тя знае, че я обичам но не ме иска... поне за сега. Става ми адски гадно, когато поглежда към мен, защото не знам дали се радва, до някаква степен, че ме вижда или просто на ум ми се присмива и си мисли някакви работи описващи ме като паляк. Почти всеки ден се виждаме в обща за нас среда, но никои от двама ни не обелва дума, просто се подминаваме. Искам да я заговарям отново, но тя никога не го прави първа и винаги се измъква. Затова вече само я поглеждам и си мълча, а от вътре всичко ме свива...
Виждам светлинка в тунела
Вие какво бихте казали за една такава кофти ситуация? Може ли да е от мен проблема? Вече изчерпах всичките си идеи как да я настроя за нещо ново... с мен, единствено остава да ме заобича какъвто съм. Направих си изводи, че страда заради момче(сигурно е), но не знам точно за какво става дума.
ПС - аз съм на 18 тя е по малка
Абе мен, не си ли се замислял че МОЖЕ БИ НЕ ТЕ ХАРЕСВА![]()
Каква ирония, даже и тя ми го е казвала
На сила хубост не става.
Щом ти го е казала, няма смисъл да настояваш.. намери си друго момиче, което ще те прави пълноценен..няма цял живот да ходиш след нея(говоря за момичето,което харесваш) : )
Мдам. Не я кефиш.Просто депресийка. Ке ти мине, че и хоро ке играеш. Търси друга
Точно такаПървоначално написано от stephaniexx
След като ти е казала, че не те харесва... спри да мислиш за нея.
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
къде я видя тая светлина...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Братле, питай я за последно какво не харесва в теб, просто ей така, не да и се молиш, че ше се промениш... просто и кажи "Искам поне да съм на ясно защо ме отхвърляш, казваш ми и забравяме за всичко". И като ти каже, ако е нещо, което ти също не харесваш в себе си, се стремиш да го промениш. Праиш се на идиот и спираш да я ебаваш, все едно не я познаваш.. Намираш си някоя по-яка, тръгваш с нея и за предпочитане е тая друата да има нещо, което "обекта на твоята любов" няма, а иска. Примерно ако няма цици и се се въйка "искам цици" хващаш си някоя яка с цици. Тогава спираш да се правиш на идиот и с новото гадже се държиш като пича, който "обекта на любовта" твърди, че не си. И сега е момента тя да те забележи и да си каже "мамка му ква съм тъпа, тва е моя човек, къв як е станал, ква готина си е хванал, вече няма да ме погледне ала-бала" и така се обръщат нещата..Не е много сложно, ама изисква време. Аз съм го правил 1-2 пъти, ама ти ако си луузър сигурно няма да се справиш... а щом 14 месеца неможеш да забравиш няк'ва и само и вървиш подир задника, значи сигурно си луузър и няма да ти свърши работа плана ми... все пак нищо не пречи да се пробваш, УСПЕХ
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Не, че си дал кой знае колко подробности за това какво се е случило между вас преди, а и аз не се чувствам длъжна да чета всичките ти мнения, за това отговарям ти така: Понякога този, който обичаш, не те обича. На всеки му се е случвало и истината е, че не можеш да го НАКАРАШ на каквото и да е. Не те харесва, не те обича. Преглъщаш го и продължаваш напред.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
К'во толква като не те харесва? Няма как всички да те харесват. Просто ти искаш да чукаш неподходящия човек. Търси някоя, която се е ориентирала кое как става в живота. И вземи и ти се поориентирай лека полека.
п.п. ако чак толкова искаш да го пъхаш точно в нея, просто спри да й обръщаш внимание. Когато сте заедно, все едно я няма. Ако те заговори, държиш се студено.
Ти па! Ходи в долния раздел, бе!Първоначално написано от badsector
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Казала ти е в прав текст, че не те харесва... не разбирам на какво все още се надяваш?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Щом ти е казала че не те харесва,остава само да се откажеш.
То на тази възраст двата раздела са равнозначни :PПървоначално написано от Josefinne
много е гадноно трябва да я забравиш колкото и да е трудно
![]()
. . . . < 33
За какво да й досажда,когато момичето е казало,че не го харесва.. Мисля,че е безсмислено повече от година да си причиняваш болка.. И можеш да я забравиш - просто си поставил като фикс идея,че я обичаш адски много и не можеш да си с друга..
Напротив,можеш.. Стига да имаш желание.. Запиши се на някакъв спорт.. Намери си някакво хоби..
Излизай по-често с приятели..
И най-важното: продължи смело напред..
Тя не е нито първата,нито последната.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако това, което каза, наистина го мислиш... *фейспалм*Първоначално написано от badsector
пт: Няма надежда явно с това момиче. Давай смело напред към друга. Няма да е лесно, но трябва да опиташ. Всичко се забравя с времето.
*сън*
Пич само си хабиш нервите и времето. Има шанс тя да се промени и да намери нещо в теб, което да я привлича след време, но няма смисъл да разчиташ на това.
Just GO ON. Живота не е безкраен и не трябва да се отдаваш на лошите чувства и да изпускаш хубавите моменти. Да знам прекрасно какво ти е, минал съм през тоя период. Изтрий всичко което ти напомня за нея и (ако е възможно) спри да я виждаш в смисъл избягвай я колкото се може по-често. Същевременно няма да е зле да се огледаш за някоя друга на която да подариш сърцето си!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
пробвай да използваш тая ситуация като стимул да подобриш външния си вид(ако имаш тази възможност) фитнесче,дрешки,прическа , кояти ти отива, и ако тая не дойде при теб все някоя ще го направи
.
Според мен трябва да смениш мацката. 14 месеца правиш опити и нищо не е станало ? според мен няма шанс, не и докато не я оставиш и не видиш дали, тя ще предприеме нещо. Щом за 14 месеца ще си разменили само няколко думи смятай..
Изнасили я. Ще сте правили секс и ще те заобича.
Тя ли ти каза, че "поне за сега" не те иска или ти си го реши??Първоначално написано от Walle
![]()
Което и от двете да е по - добре не си губи времето ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3