.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Чакам съвети..

Нашата връзка е супер.. нямаме никакви проблеми. Работата е там, че започвам да се чувствам странно и ми е някакво тъжно и объркано. Бях типичен идиот на 15 години и всичките ми преятели бяха такива. След това се влюбих в нея, и разбрах, че трябва да ги зарежа. Направих го - и всичко потръгна. Оценките, взаимоотношенията със семейството.. абе всичко. Понеже баща ми ме кара да му помогам като работи нещо, и от време на време не можем да се виждаме, когато не сме на даскало. Тя си има най-добра приятелка и си излизаше в такива случаи с нея, но сега е различно. Още 2 момичета са им приятелки и сега излиза с тях. Те са печени, не някви кифли, обаче ми е някакво напрегнато. Виждам, че си прекарват перфектно времето и ме е страх.. аз си зарязах приятелите (не съжалявам), и имам само нея. Тя има приятелки и винаги, когато ме няма е с тях. Почнаха всеки ден да я канят да излиза с тях - тя отказва де, ама все пак това ме дразни. Няма да съм толкова луд да излизам с 4 момичета НИКОГА..! Но.. ами ако започне повече да й харесва с тях ?
    Как да го оправя тоя проблем, че да се знае всичко, щото наистина ми е объркано..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ревнуваш гаджето си от приятелките и,така ли да го разбирам ? Амии тва не е никак правилно и хубаво.Вземи си оправи малко мислите и притеснението,щото накрая само ще съжаляваш за тва,не се дразни.

Град
    София
    Не можеш да ме убедиш, че нямаш абсолютно никакви приятели!?! Сега не говоря за някви супер близки приятели, на които едва ли не да поверяваш живота си, а за такива с които да излезете от време на време да цъкнете я футболче, я разходчица, по биричка или каквото и да е...Не искам да съм лош пророк, но какво ще стане ако се разделите...ще изпаднеш в няква депресия? Човек продължава с живота си, а приятелите са най-ценното нещо!

Град
    Sofia
    Тва е супер тъп начин на мислене,честно.Първо,ти не е трябвало да зарязаваш приятелите си заради гаджето си,тва е супер тъпо.А това,че тя прекарва свободното си време с тях,когато ти не си с нея,какво лошо има в това,кое му е нередното ? Тя трябва да бъде вързана за теб ли ? И кво те дразни,че всеки ден я канят някъде,пък и тя им отказва,така че ? Всеки човек има нужда от приятели,не смятам,че тя ще те замени с тях,глупаво е дори да си го помислиш.Даже напротив според мен,ако й даваш тази свобода,не би й писнал. Честно казано не харесвам момчета с твойто мислене.За мене приятелите също са важни и не бих ги оставила заради някъв си дришльо,който след известно време няма и да го помниш в повечето случаи.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ами... намери си приятели?

И всъщност защо отказваш да излизаш с приятелките й? Приятелят на сестра ми например, днес ни покани всички 5 момичета от компанията и си направихме една страхотна разходка.
    А тези нейни приятелки ако си имат партьори можеш да се запознаеш с тях, да се сближите ако ти допаднат и... да си сформирате една хубава групичка, в която да ви е забавно.

Търси начини да се запознаваш с нови хора, било то сам или с помощта на някого около теб.

И друго. Приятелката ти има нужда да се разнообразява от време-на време, да си полафят по женски, да поклюкарят. Постоянно да излизате заедно като залепени - омръзва.

Ако я откъснеш от тях, ще бъде подло. Намери начин или да спреш да ревнуваш от момичетата около нея, или да се сприятелиш с някого, за да не се чувстваш... знам ли, както там се чувстваш.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ако аз тръгна да излизам с момчетата, трябва да е без нея. А тя е чувствителна.. ще се натъжи, че я оставям! Разбирате ли получава се така, че и двамата ревнуваме..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Излизайте заедно бе момче. Момичета, момчето - всички... и се забавлявайте.
    А когато искате да сте сами, просто излизате сами.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Заради момиче си се отделечил приятелите си ?, ако някой така направи повече няма да го погледна и все някога ще скъсате, а приятелите са вечни дето се вика. Когато скъсаш с момичето приятели ще те подкрепят, а не тя и е нормално тя да си има приятелки, но не е нормално ти да се отдалечиш от твоите.

Не може да ревнуваш приятелката си,защото иска да излиза понякога с приятелки...доста глупаво ми се вижда.Всеки се нуждае и от други контакти,не само с гаджето си.Ти каза,че тя не иска ти да излизаш с приятели...това също е доста глупаво!Просто поговорете за това и бъдете реалисти - рано или късно ще скъсате (доколкото разбрах си на 15) и ще се нуждаете от приятели....

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Намери си приятели.Всеки от вас трябва да си има личен живот.И няма нищо страшно да излезеш с тях,даже ще е в твой плюс.Не се опитвай да я отдалечиш от тях,защото с това само би я отблъснал.

Супер фен Аватара на badsector

Re: Чакам съвети..

Съдейки от поста ти, бившите ти приятели са ти били такива по стечение на обстоятелствата, вероятно заобикалящата среда го е налагала. Отделно са били разни нехранимайковци, от които нищо хубаво не може да се очаква. Добре си ги зарязал, ще си намериш по-добри.
    Колкото до нея, промени това свое виждане и ще бъде най-големият ти коз :
    Цитирай Първоначално написано от Oposoma
    ...Няма да съм толкова луд да излизам с 4 момичета НИКОГА..!...
    Първо, че е супер яко да си единственото момче в компанията на момичета, можеш много да научиш като цяло за женската психика по този начин, стига да се отпуснеш и да се държиш естествено, а не да си дърво. Отделно, ако те харесат нейните приятелки, тя ще е заангажирана да си те пази от тях и няма да поглежда към други момчета. Което не означава да й даваш поводи за ревност, като тръгнеш да сваляш някоя от тях, ами просто да покажеш, че си готин и те да й завидят на нея за теб. Съответно покрай тях ще се навъртат и момчета, а ако момичетата са свестни (както писа), то вероятността и момчетата да са такива е голяма, което означава, че можеш да си намериш качествени приятели.

Голям фен Аватара на magita
    Абе лигава работа...
    Тва да си зарежеш приятелите си траа да си страшен тъпак! + тва проблема може да не е бил в тях, а в теб :]]

А тя може да излиза с приятелки, а ти не! И защо пък трябва да излизаш без нея, когато си с момчетата?!??!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм.. кофти ше е като я загубиш.. ама да не гледам толкова черно..

начи аз тряа съм луд, че съм излизал с 4 момичета? Hah-I don't think so.. В един момент е забавно, стига да са точни и да ти разбират чувството за хумор (ако имаш добро такова).. ако се харесаш на тях, по-малки са шансовете те да й кажат един ден "абе мацка, я го зарязвай тоя.." и като нищо да ги послуша, щото са й приятелки... ;]

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    разбирам те братле еми говори с нея, но просто започни разговора уж на шега и после може да покажеш, че си сериозен. Споко съмнявам се мацката да е толкова тъпа, че да спре да излиза с теб, за да излиза с приятелките си.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Намери си нови приятели вместо да ревнуваш приятелката си от приятелките й??!?!?! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си