- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виж и дай мнение :(
Братле, питай я за последно какво не харесва в теб, просто ей така, не да и се молиш, че ше се промениш... просто и кажи "Искам поне да съм на ясно защо ме отхвърляш, казваш ми и забравяме за всичко". И като ти каже, ако е нещо, което ти също не харесваш в себе си, се стремиш да го промениш. Праиш се на идиот и спираш да я ебаваш, все едно не я познаваш.. Намираш си някоя по-яка, тръгваш с нея и за предпочитане е тая друата да има нещо, което "обекта на твоята любов" няма, а иска. Примерно ако няма цици и се се въйка "искам цици" хващаш си някоя яка с цици. Тогава спираш да се правиш на идиот и с новото гадже се държиш като пича, който "обекта на любовта" твърди, че не си. И сега е момента тя да те забележи и да си каже "мамка му ква съм тъпа, тва е моя човек, къв як е станал, ква готина си е хванал, вече няма да ме погледне ала-бала" и така се обръщат нещата..Не е много сложно, ама изисква време. Аз съм го правил 1-2 пъти, ама ти ако си луузър сигурно няма да се справиш... а щом 14 месеца неможеш да забравиш няк'ва и само и вървиш подир задника, значи сигурно си луузър и няма да ти свърши работа плана ми... все пак нищо не пречи да се пробваш, УСПЕХ
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98