.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    PinkPan7her не знаех, че ме познаваш. Ми пич вземи и скайп / телефон... звънкаш там пишеш по-късно вечерта. Като я питаш к'во праиш и тя като ти каже ами нищо тъпея или нещо такова каниш я у вас и т'ва е. Ако пък нямаш никакъв контакт с нея и не можеш да и вземеш скайпа, пишеш го твоя на една анонимна бележка, с послепис пиши ми, оставяш го пред вратата и', звънкаш и бегаш.

Повече от фен Аватара на the_man
    Цитирай Първоначално написано от danielpetrov1991
    PinkPan7her не знаех, че ме познаваш. Ми пич вземи и скайп / телефон... звънкаш там пишеш по-късно вечерта. Като я питаш к'во праиш и тя като ти каже ами нищо тъпея или нещо такова каниш я у вас и т'ва е. Ако пък нямаш никакъв контакт с нея и не можеш да и вземеш скайпа, пишеш го твоя на една анонимна бележка, с послепис пиши ми, оставяш го пред вратата и', звънкаш и бегаш.
    И чакаш да дойде да те пита "Да знаеш някой да е оставял нещо пред вратата ми?" И ти отговаряш "Незнам нищо за никаква бележка със скайп на нея".....
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Човече, я не се прави на кво съм аз. "Не че не ви липсва въображение"... ти пък от къде знаеш we?
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си