- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки от Паоло Ботичели
Искам да попитам дали някой си е поръчвал обувки от там и дали номерата си отговарят..? Аз нося 40-41 номер и за това се притеснявам... Благодаря предварително :}
Най-добре да отидеш и да ги пробваш. По принцип моите си отговарят но все пак не мога да ти гарантирам.
I'm beautiful in my way....
В кои град живееш ?Нямате ли такъв магазин ?
Аз също имам няколко чифта от там ,отговарят си на номерата ,но и според мен ще е най-добре да отидеш и да пробваш![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Не си поръчвай, а пробвай. На мен 3 чифта обувки 36ти номер /моя номер/ ми седяха по различен начин. Едните ми залепнаха, другите ми хлопаха изключително много /бяха сандали/, а третите ми бяха широки /пантофки/. Аз им изпробвах цялата нова колекция ..Мога ако искаш да ти кажа кое как стои.
Една приятелка си поръчва боти от сайта на Паоло Ботичели.Тя носи 40 номер и нямаше проблем.Стават й .![]()
Не си отговарят номерата.
Не си купувай без да си пробвала !![]()
To infinity and beyond.
Приятелката си поръча сандали,пробвах ги и ми лепнаха...аз си поръчах същите сандали,същият номер и ми бяха м-а-л-к-иПробвай най-добре!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз съм си поръчвала няколко пъти и нямах проблем с номерата..
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Да е някаква тениска или нещо такова, но това са обукви! Най-добре мери, за да не се окаже, че си се прецакала![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
дам..Първоначално написано от shadows92
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Номерата си отговарят!
Аз съм си поръчвала много често от тях, главно от намалените неща!
Няма разлика между снимката и това което получаваш...
Имам предвид, не е нещо коренно различно!
Хубави са!![]()
абе най-рисково е да си поръчаш отворена обувка, сандал и т.н., защото ако е маратонка, бота, ботуш и да са ти малко широки или тесни не личи...
MoonLightFairy номерата абсолютно не си отговарят !
От техни обувки имам 38,37,36 , аа да дори и 39 !![]()
Правете си изводите !
To infinity and beyond.
Друго си е като ги пробваш в магазина, видиш как ти стоят и дали са ти удобни![]()
а пък можеш да попиташ за дължината на стелките и съответно да си измериш твоите![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Най-добре е да се мери,а и ще усетиш как ти стоят,дали са ти удобни.
Поръчах ги и сега в сайта пише на "Статус" - Задържана поръчка... Какво означава това?