.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с taskbar! Важно!!!

Имам проблем с таскбара.Вижте картинката и моля ви помогнете ми!

Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Супер фен Аватара на badsector
    В никакъв случай не го слагай! Това е външна кирилизираща програма, която трие системни шрифтове! Опасна е и се маха трудно!

Град
    град Варна, кв Вл. Варненчик
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    В никакъв случай не го слагай! Това е външна кирилизираща програма, която трие системни шрифтове! Опасна е и се маха трудно!

Аз си го ползвам със здраве и не ми е правило проблеми.

Да питам за проблема, като преинсталира ОС инсталира ли наново програмката или просто си я имала инсталната и си я пуснала

Явно съм я имала инсталирана.Но наистина ли е опасна?Този предишния доста ме сплаши Ако вие сте си я инсталирали от някъде безопасно и аз бих искала от там да я сваля.Може ли да ми пратиш линк?
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Не не е опасно... само си бухаш компа с допълнителни програми,които не са ти нужни... Windows си има вграден Language бар и по-добре използвай него... изтегли си фонетика за XP, иснталирай я после START>>Control Panel>>Regional and Language Option>>Languages>>Details>>ADD>> Input-Bulgarian>>Bulgarian Phonetic при мен е на Илия Данков После ОК и там от Key Settings Си оправяш клавишите от които да сменяш езиците...

П.П. Няма безопасни сайтове за теглене миличка . Безопастността може да си я осигориш само ако внимаваш какво теглиш.. Успех
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

FlexType, но както всички останали СИЛНО ти препоръчвам да караш БЕЗ него...

Ползвай кирилица от бозата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си