Харесвам едно мом
Казвал съм й го , и то не един път ;(
А тя какво ти отговаря ,изпитва ли същото ?Първоначално написано от angel1607
откажи се. няма да се получи. постави се на нейно място и виж колко жалък изглеждаш да се молиш на няква пу.тка да ти обърне внимание. На мен като ми пишат така грозни момичета направо ми става жал
Две думи описващи .. мм да го наречем връзката ви и нея
Безнадеждно нещо!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
@marky не е така , молил съм нейни приятелки да я питат дали съм грозен в очите и , но те казват обратното - че тази където харесвам е споделила , че Не съм бил грозен , нямала нищо против мен , просто съм бил леко досаден и безразличен .
@sisi92 Тя си има друго гадже , няма чувства към мен . За мен ще е предостатъчно да ми обръща поне малко внимание .
И за какво пък да е пу*ка.. Тя не е задължена да му отговаря..Първоначално написано от Marky
Може да не си й симпатичен.. Може да ти се е разсърдила за нещо.. Може да не иска да си в нейния живот..
Може да си й досаден..
Просто престани да я търсиш непрекъснато.. Насила хубост не става.. Просто продължаваш с високо гордо вдигната глава напред.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми доста време не и бях писал , но уви ...Не знам , не мога да се откажа ... Но мисля че след година нещата ще се обърнат !
![]()
никой не обича досадници. самият факт, че някой досажда, кара хората да се отдръпват. не й пиши и обаждай, но винаги като сте заедно я закачай и й намеквай, че я харесваш. и същевременно можеш да си измислиш някое друго момиче, за което да й поразказваш. обърквай я. така ще си имате закачка, но без да си досаден, а с измислено гадже - ще си и по-интерен. сигурно не можеш да се поставиш на нейно място и щеше да се кефиш някоя лигла да ти се жалва колко е влюбена, но на нея явно не й допада.
Що не си гледаш детството? Тровите се с измислена любов на тез години...
Не се тровя и любовта ми НЕ е изкуствена , това момИче го харесвам УЖАСНО МНОГО !
^След някоя друга година, ще говориш по друг начин.
Иначе няма надежда, според мен.
*сън*
На мен ще си ми е достатъчно ако почне да ми обръща внмание![]()
Откъде пък си толкова сигурен?Първоначално написано от angel1607
Самия факт, че пишеш пост след всеки коментирал прави темата досадна.
Остави момичето на мира не можеш да искаш от нея да ти обръща внимание след като си има гадже! Продължаваш напред и не се обръщаш назад!
ПС: Не ми обяснявай, че не можеш, защото ще ти се смея докато не умреш!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Остави момичето намира. Има си приятел, защо й досаждаш?
Виждаш че въобще не се интересува от теб, защо продължаваш?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
За какво? Да ти подклажда още повече чувствата? Много добре постъпва като не го прави. Не ти дава измислени надежди. Приеми реалността, че ТЯ НЕ ТЕ ИСКА! На 13 си, какво знаеш за любовта? Тогава е днес я има, утре я няма. Приемай живота такъв, какъвто е и не си прави илюзии.Първоначално написано от angel1607
в такива ситуации може би е по-добре да се откажеш, защото момичето явно показва, че няма интерес към теб и не се занимава. Понякога така става в живота. При всички положения обаче, ако искаш да й привлечеш вниманието , не й пиши някакви общи неща като ' здрасти ', 'как си' и пр., напиши й нещо провокативно. Друг е въпросът , че може да реагира негативно![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Някой друг може ли да даде мнение ?
мама и тати няма да те карат на горе/надол заради некво си момиче на другия край на света!
Само където е близо до моя град ..близо е !
Кажи колко народ трябва да ти кажат, че тя не те иска, за да знаем дали има смисъл да се пробваме.