.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Бременност

Как бихте реагирали и какво бихте направили ако разберете ,че ще ставате родител?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Зависи дали съм го искала или не.

Хубава темичка

Бих се радвала изключително много. Би ме затруднило едно бебе и би ми объркало изцяло плановете, но бих била преди всичко щастлива. Много искам бебче от мъжа до мен

Повече от фен Аватара на the_man
    хмм... ще направя следните неща:

1. ше изляза с аверите
    2. ше се напоркам яко
    3. ше се сбия яко
    4. ше забия някоя сервитьорка или квото дойде
    5. ше се видя с нашите

Защо ли? Защото ще ми е за последно...

Иначе трудна работа, ако мога да го съчетая със следването и ако е на момиче с което съм в сериозна връзка, сигурно бих се кефил до някъде.. ама ако трябва да прекъсна, за да съм с детето... незнам ше помагам колкото и с квото мога, ама следването само заради родителите ми бих го зарязал...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    ръкавици, пистолет и много кръв на земята. Всички проблеми са решени!

Не ебавам се каквото и да стане независимо дали съм го искал или не бих се радвал
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Първи думи: 'Фааааааааааак, ей сега си е*а майката.'
    Не бих се зарадвала особено, защото не съм готова, а и не искам дете в момента.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    - Мамо , бременна съм , ще правя аборт. Само подпис ми трябва.

А след няколко месеца бих абортирала директно без подпис.

Защо ? Не ми се износва дете, не ми се ражда, не ми се гледа.
    Когато си купя собствено жилище ще осиновя някое, което има нужда.
    Няма смисъл да правя още деца, като има достатъчно гладни навън.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom

Ти у ред ли си? Ше вземеш да гледаш някое цигане у къщата си, най-вероятно с куп наследствени болести и генетични мутации, вместо собствената ти плът и кръв?? Явно е от пубертета, надявам се след 10 годинки да ти е дошъл акъла в главата.
    Вчера както бях на къра, изведнъж ми се досра..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да, какъв е проблема , че е цигане и е болно ?
    Не е виновно ?
    Все едно тебе вашите да са те хвърлили на боклука за дето си прост.

Аз предпочитам да взема дете от тези в домовете , от колкото да правя още такива . Някои хора искат своя плът и кръв . Въпрос на избор е .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Да, какъв е проблема , че е цигане и е болно ?
    Не е виновно ?
    Все едно тебе вашите да са те хвърлили на боклука за дето си прост.

Аз предпочитам да взема дете от тези в домовете , от колкото да правя още такива . Някои хора искат своя плът и кръв . Въпрос на избор е .
    Брех да видя и аз човек на моето мнение
    И аз предпочитам да си осиновя. Да спася един детски живот.

Град
    София
    Не знам,обаче ако стане на тая възраст,определено няма да е забавна картинката.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    red town
    няма как стане
    играя соло

Хм, не бих се зарадвала-все пак съм на 15 без малко и съм девствена. Бих направила аборт, но се надявам да не се стига дотам.

Град
    red town
    Цитирай Първоначално написано от VikiDonovan1997
    Хм, не бих се зарадвала-все пак съм на 15 без малко и съм девствена. Бих направила аборт, но се надявам да не се стига дотам.
    VikiDonovan1997 АМА ИНАЧЕ СИ НА 15

Браво на теб! Един човек да е на моето мнение. Не мога да разбера защо в 21ви век все още осиновяването е някво "табу". Аз също не искам нито да раждам, нито да гледам деца на млади години. Някога ако ми се прииска дете, ще си осиновя. А ако разбера, че съм бременна вече и подпис не ми трябва, директно го махам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Някои не са разбрали смисъла на живота. Ако не създадеш дете значи просто си паразитирал на тази земя.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Някои не са разбрали смисъла на живота. Ако не създадеш дете значи просто си паразитирал на тази земя.
    Аз пък мисля, че смисъла на живота не е да правиш деца като луд, само и само да са твоя плът и кръв.. Аз на това му викам паразитизъм... щото тая земя си има капацитет, ако вземат всички да правят деца (като африка и китай) къде ще му се види края? Само правиш деца и смучеш още повече ресурс без нищо да и даваш в замяна на планетата, малко се размива представата за паразитизъм, нали се сещаш? Ако ще прилагаш законите на природата при хората от към възпроизводство и развитие на популацията, преди това закрий всички болници и социални организации, за да важи закона за отбора и лимитиращите фактори на средата...

NomNomNom, интересна философия. Аз лично смятам да имам поне 1 момче (да продължи рода, нали се сещаш..) а от там нататък ако мога да си го позволя цял дом ше си осиновя...
    Всеки луд с номера си...

Ако е когато съм готова за тва и го искам, много ще се зарадвам... Ако не-ще ми е супер тъпото , но ще гледам да не го допускам естествено. Ще имам дете, когато аз пожелая.На който не му харесва тва е свободен да ме оставя, с което само ще докаже, че е поредният мухъл.Тва е.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Че раждането на деца не е смисъл на живота, не е. Още никой не е разбрал какъв е смисълът на живота.
    Но и тия дето дрънкат, че няма да раждат, а ще осиновяват пак не са прави. Аз имам един живот на тоя свят. Не е редно да не помисля за себе си и наследници. Ако мога да изхраня и отгледам всички сираци, ОК, бих се лишила от дете, но когато не е по силите ми, т.е. мога да осиновя само 4-5 деца, мога да направя поне едно свое.

Радвам се, че сте загрижени и не ви пречи да отгледате и болни и от други раси деца, но това не означава да се лишавате от свои.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pendejo

Ти у ред ли си? Ше вземеш да гледаш някое цигане у къщата си, най-вероятно с куп наследствени болести и генетични мутации, вместо собствената ти плът и кръв?? Явно е от пубертета, надявам се след 10 годинки да ти е дошъл акъла в главата.
    Баш й е дошъл акълЪТ в главата. Плътта и кръвта ли правят хората близки?
    Само в България осиновяването е табу, въпреки че напоследък разбрах за 2 деца, които са осиновени.
    На запад си осиновяват дечица, при това не ги избират както тук - ама да е русичко, да е със зелени очички, да не е пълничко и не знам си още какво. Това е бебе, подаваш документи и каквото ти се падне - все едно си го родил - каквото е, такова.

Моята реакция ще е същата като на NomNomNom и Extremescream. Изобщо не е време за деца сега.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ами точно сега не ми е изобщо времето за деца.
    Ще гледам да се пазя, за да няма гафове, че не ми се правят аборти:
    1. Защото, това е живот. Не искам да съм убийца на собственото си дете; (Да сега сигурно някой ще се изцепи, че 'детето' още не е 'дете' през тези първи седмици.. но аз съм си на това мнение. )
    2. Защото има голяма опасност, да не мога да имам повече деца, за в бъдеще;
    3. Още ми е твърде рано за деца.

Иначе, ако е след 19-20-21 годишна възраст, когато вече ще съм по-зряла (от сега),
    ще съм на седмото небе, дори детето да не е планирано.
    *сън*

PinkPan7her, не си много права за избирането, щото няа ти кажа тука колко семейства идват от западна Европа, които точно така си ги избират по косичката и по очичките, така е и в чужбина... Рядко е като в "Приятели", да чакат да се освободи дете.. Просто толкова много деца се изоставят, че това дава възможност за избор.
    Аз никога не съм бил против осиновяването и съм го насърчавал. Много ме хвана яд на скапаната ни държава, защото майка и татко искаха да си осиновят хаитянче след земетресенията, но това в БГ няма как да стане...
    Въпреки че познавам 3-4 "набори" които са осиновени и всички са боклуци, незнам заради възпитание или ген, но е факт... и все пак това не ме е отказало
    Всеки луд с номера си...

anonymous708973
    Guest
    Наблюденията ми не са от "приятели".
    В България си плащаш, за да си избереш дете.
    На Запад детенце №341 от списъка отива при семейство №341. Да не говорим какви проверки се правят, за да се одобри семейството - дори не може да са просто двойка, трябва задължително да имат сключен брак, нищо че може да са заедно от 10 години.

първите две думи олеле какво ще правя :X ошет не съм готова за дете. но ако съм на 25 и нагоре мммммм няма да има по-щастлива от мен

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Значии ако ще ставам родител..тва е доста лошо,но след като съм сгафил(най-вероятно) ще го отгледаме с моята любима и това е.Няма да позволя на момичето да абортира,живота ни ще стане доста сложен,но...ще си намеря работа и т.н. кво да се прави,родителите ми са доказали че може да създадеш семейство млад и след това да изградиш кариера,даже според мен ако имаш дете по-рано после ще можеш да градиш кариера,абе имали начин де се вика всичко е възможно Едва ли има човек който е готов за дете,а когато е то вече му е малко късничко за такова сигурно...
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си