- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи секс
здравейте...искам да ви попитам един елементарен въпросчец...имали наистина значение първият секс с кой е...плссс кажете...илиии e eдно първо чукане...![]()
![]()
![]()
awe 6to ti go ne....
....pusna na zapis
До човека си е, който както го усеща и както го разбира.
За мен нямаше значение, но може би тези, за които има го приемат като вид утеха. Смисъл като застраховка да не ги е яд, ако първият път е кофти си казват "е поне беше с любим човек и пак ми беше приятно", ако е с неподходящ ше си кажат "ебаси ужаса, това беше грешка", ама няма връщане. А и при момичетата е по-различно. В повечето случаи момичетата чакат подходящия, а момчетата чакат навитата![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Темата ми изглежда фейк...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
ХАРДКОР ЕПИК ФЕЙСПАЛМ!
Не братле ходи се наеби с първия от същия пол понеже е само едното ебане
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Няма значение важно е да я обича6
ако не е с човек, когото обичаш, организмът ти може да реагира доста неприятно и после да те боли седмици наред
100% научно доказаноПървоначално написано от BlackJ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече е казал Мечо Пух и умрял от свръхдоза..
Първоначално написано от NomNomNom
Първоначално написано от shadow4eto
За всеки е различно, някои чакат "голямата любов", а други се отдаваме на телесните страсти и си лягаме с някви на 2ра среща...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много чакаш, по-бързо трябва да действаш...Първоначално написано от marilyn
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Наистина зависи къв човек си.За мен и първият и всеки следващ път трябва да е с човек, когото обичаш, иначе ми се губи удоволствието.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Въпрос..ако човека който обичаш не знае кво аджеба се прави с пишката...къде е удоволствието/Първоначално написано от mrazqkindergarten
Еми има значение според мен,щото тва е нещо дето се помни.Демек е тъпо да го направиш с първия срещнат,просто за да го направиш,но от друга страна определено е тъпо да се чака и "голямата любов",щото може да си останеш само с чакането.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Първоначално написано от the_man
Еми за вас може да е бързо, за мен да не е... всеки си има разбирания.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Фейк....
аз загубих девствеността си скоро,преди няколко месеца...и преди това съм си мислила,че първия ще е човек когото адски много обичам,а то накрая не се оказа така,спах с бивше мое гадже,което не бих казала,че бях лудо влюбена във него..имах само известни симпатии .. така че не мисля,че има кой знае какво значение..все пак ти си знаеш най-добре..просто когато дойде момента сама ти ще си го почувстваш и ще действаш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()