- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след 1 раговор
Тази вечер с моето момче до къто си говорехме по телефона,аз се помайтапих
-няма ли да се жениш,и той еми няма такава ,за която да се оженя...ако знаете колко болно ми стана..и после му писах смс-да се разделим и да си намериш някоя с която ще се ожени..
Как бихте се почуствали на мое място..и да м/у нас е нямало нищо,заедно сме от година ,казах му ако си има друга да ми каже,той казва че говора глупости..
Извинявам се за грешките но се чуствам ужасно и не ми се занимава да поправям![]()
ПЛОВДИВ
Леле каква драма си направила...на кой му се мисли за сватба на тея години..и да прав е говориш глупости,всяка жена иска да е единствената...ама по добре се сдобри с приателя не създавай проблем там където просто няма такъв
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Ти си се помайтапила, той е отвърнал на майтапа, и затова си го скъсала?![]()
Пък и... ти вече за женене ли мислиш, след като си се сдухала толкова от отговора му? Много време има докато станете за женене, хора, колко още връзки ще имате... глупаво да мислиш да такива сериозни неща.
А и по-добре ли ще е да ти каже "Да, мила, ще се оженя за теб" и в течение на обстоятелствата след година, две, пет се разделите (не ви го пожелавам, де) и думите останат вятър работа?
На твое място просто не бих обърнала внимание.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Адски тъпо...тва че ходите не значи че сте бъдещи младоженци...мн се филмирате нещо...за тва трябва мнооого време мислене и любов,на 13-17 няма как да се земе тва решение да не кажа че и по големи не могат...
>>DjBelev<<
A ти защо въобще му зададе този въпрос и какъв отговор очакваше да получиш ?
Предложение за брак по телефона ли очакваше в отговор на "майтапа ти" ?![]()
По-добре му кажи, че си се пошегувала с смс-а, че да замажеш малко положението ...
Смешна си..![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
А мислех ,че моите теми са тъпи![]()
![]()
Първо-ти си му предложила по телефона?![]()
![]()
И щом ти си се избъзикала и той е отвърнал .Моят приятел прави така .Мисля,че за 1 година заедно трябвА да си му свикнала .Аз след всеки такъв отговор,който не ме удовлетворява ако късах с гаджетата ми ехееее![]()
Стига сте я нареждали, момичето просто е поискало малко да и вдигне самочувствието гаджето и.
Вероятно нямаш никъв мерак изобщо да се омъжваш за това момче, но е хубаво да се знае, че той иска. Така ще си още по-сигурна и ще ти е в кърпа вързан![]()
Браво ,ПлатонПървоначално написано от JackCarter
![]()
А и не мисля,че разговор за брак може да е толкова тъп,несериозен и за по телефона .Защо изобщо отваряте теми ,които не са за вас бе,мамка му (това е за авторката)
тва малите са си ебaли майката...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Божеее .. направила си от мухата - слон!!![]()
![]()
Отдавна не бях срещала по - голяма простотия, която да стане повод за раздяла ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абсолютно правилно си постъпила. Заедно сте от година (нали?), а той ще ти отговаря "ми няма такава, за която да искам да се оженя" ?! Като не иска за теб ОК, но да ти каже примерно "рано ми е още да го мисля" или нещо подобно, а не да те изкарва едва ли не негодна за съпруга.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ма ти проста ли си? Кой нормално мислещ 20 годишен иска да се жени?![]()
![]()
Заслужаваш да бъдеш зарязана!
Не съм му предлага АБСОЛЮТНО НИЩО!!!!!!!!!!
Забравих да кажа,че той снощи след смс който му пратих ми звънна от дом.и ми каза че говоря глупости и ми каза и аз да си намеря,някой с който да се оженя/а по телефона даже ми каза,че ще ме покани на сватбата,и аз абе как ще ме поканиш и той ми тъка..
Знам,че ако държи на мен няма да иска да се разделяме,поне аз мисля тъка.
Той е на 23 а аз на 19..Да вярно занимавам ви с глупави теми,но все пак да ми отг.тъка ..няма тъкава, за която да се оженя(можеше да ми го спести)
И мс за отговорите,и пак казвам БРАК НЕ СЪМ МУ ПРЕДЛАГАЛАПросто хора,който се обичат искат да са заедно,а това което той каза
го приех,че не изпитва същите чуства към мен..
Сутринта му писах смс
Мило извинявай за смс от снощи,беше ми малко криво и за това го написах.А той не отг ,че нямал пари в телефона/![]()
ПЛОВДИВ
Жена съМПървоначално написано от Rorschach
И СОРИ ЗА ГЛУПАВАТА ТЕМА,НО СЕ ПОДРАЗНИХ
ПЛОВДИВ
Една жена не би постъпила толкова детски..
Съжалявам, ама е тъжно, че си на 19 и все още се държиш като разлигавена тийнейджърка и всъщност подкрепяш думите му, че няма такава за която да се ожени. Брака не е само да сте си "заедно", а е ангажимент и обещание - нещо, което е прекалено сериозно и ти не си готова за него. Затова и не си такава, а докато не станеш жена - няма и да чуеш друго.
Оф добре...
Преди малко пак му написах смс
Много си обичам моята маймунка :*:*
И пак да се извиня за снощи..
Дали ще ми прости(знам ,че не сте врачки,но какво мислите)![]()
Иначе се бяхме разбрали да ида в събота у тях,от различни градове сме
ПЛОВДИВ
ако момчето поне малко се самоуважава, няма дори да се занимава с тебе... никой не обича курвенски номера. най-много да те праска от време на време, щот си адски кухото парче, но нищо повече. сори, сама си се прецакала
afk
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Преди малко му се обадих ,мислех че няма да ми дигне
и каза,че не ми се сърди..![]()
ПЛОВДИВ