- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Симулиране .. ?
Здравейте!!
Имам въпрос (главно към момиченцата).
Много ми е интересно .. колко често симулирате и по каква причина ?![]()
Естествено, ако не ви е срам![]()
Благодаря ви предварително.. Извинете ако има друга такава тема ..
![]()
Don't touch what you can't grab !
Аз съм момче но мисля че мога да ти помогна.Когато правите сек* и ти не можеш да я задоволиш тя симолира ,може да я е срам да ти каже че неможеш да я задоволиш...
Симулират дъртите и разни дълги връзки деазнам... до ся не съм попадал на момиче да симулира, или и е кеф или - не. Трудна работа да я е срам да ти каже, че не е доволна... по-скоро ше си замълчи да не те нарани ако ти е много терсене, че неможеш да я изръгаш докрай..![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Симулацията е върха на простотията. Хем няма да свърша, хем ще му вдигам самочувствието? И какво печеля аз? По-добре да види, че не се справя и следващия път да се постарае повече, отколкото да се мисли за велик и аз всеки път да оставам с пръст в уста.
Та да отговоря - никога не съм симулирала и нямам такова намерение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Винаги съм се чудила на такива като теб, ти откъде може да си сигурен дали момичето не е симулирало?Първоначално написано от the_man
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мерси за инфото![]()
Мойта мисля, че не симулира , просто исках да чуя другите мнения![]()
Don't touch what you can't grab !
остави го.. той е ЧовекаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
afk
Еми поне според мен се усеща, когато едно момиче симулира.Сега ако и се връзваш всеки път като квичи като разпрана, че е свършила лошо.Иначе почти на 90% можеш да познаеш кога една жена наистина свършва-конвулсиите във вагиналните мускули примерно трудно могат да бъдат симулирани....Първоначално написано от 6amanago6ko
Верно не съм се замислял по тая тема... може и да са ме лъгали и все пак си миля, че щях да забележа... Незнам кво има да ми се чудите, не съм казал, че всички, дето са били с мен са си умирали от кеф. Просто като не им е харесвало просто не са се правили че им харесва и мен ми е ставало ясно, че не им харесва.. ебаси толкова ли е трудно да си искрен като правиш секс?Първоначално написано от BlackJ
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Конвулсите се имитират по-добре и от пъшкането ;д
Не че аз симулирам и затова го казвам, не виждам смисъл от това като цяло, просто наистина страшно трудно се разбира кога едно момиче го прави![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Поне според мен има голяма разлика между стягането на вагиналните мускули а.к.а Упражнения на Кегел и конвулсиите при оргазъм....Първоначално написано от LovelyGirl
Пък и съм си говорила доста на тая тема с мои приятели мъже и те също си казват, че има разлика...ама мое мнение![]()
Първоначално написано от Vui
Не симулирам, защото не ми се налага. Просто винаги стигам до оргазъм.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Евала!!!Първоначално написано от marilyn