.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    Пловдив

Секс по време на цикъл?

Какво ще стане или опасно ли е ако го направим с мойта приятелка когато и е дошло?

Бе не е хубо. Бактерии туй онуй, няма ли да тай гнус? Ръгай у газо или у устътъ вътре, толкоз кат не ти се чака.
    Вчера както бях на къра, изведнъж ми се досра..

Не е приятно, като те облее с кръв ще видиш за какво говоря
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Опано е да се праи секс по време на цикъл , защото за нея е много опасно да хване някоя инфекция , както и за теб ... толкожа ли не можеш да изчакаш няколко дни...

Е па, ако тя иска, и ти нямаш проблем кво толкова! Само да не е някакъв особено голям кръвоизлив! Малко ще се поизцапаш, не е болка за умиране ако си изкарате добре! И слагай кондом да не стават фалове, щото тая кръв все пак е за да прочиства и да маха гадните неща!

Град
    Пловдив
    А примерно 1-2 дена преди да и дойде има ли проблем?

Голям фен Аватара на stelit0
    не ^^
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Не се пецкайте няколко дена тва е...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    глупости - нищо лошо няма ако не те е гнус.

с мойта сме се ебали така 2 пъти когато бяхме много на зор и (изненада) все още сме живи!

да си удари един душ преди това, сложи си капут и с малко късмет най-лошото което да стане а да се наклепа презерватива само (при мен само и единствено това е ставало)

твоя воля
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    red town
    играите си с играчки

Нищо няма да ви стане, само ползвайте презерватив.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Може направо под душа да го правите, за да не се клепате толкова много.Но попринцип не е хубаво да го правите в първите дни когато и е дошло, защото тогава и си тече повече, по-добре изчакайте няколко дни от началото когато вече тече по-малко. И задължително с презерватив.Един приятел така се беше обринал, щото клецал няква в първите дни и без презерватив.

Повече от фен Аватара на the_man
    Цитирай Първоначално написано от BlackJ
    Може направо под душа да го правите, за да не се клепате толкова много.Но попринцип не е хубаво да го правите в първите дни когато и е дошло, защото тогава и си тече повече, по-добре изчакайте няколко дни от началото когато вече тече по-малко. И задължително с презерватив.Един приятел така се беше обринал, щото клецал няква в първите дни и без презерватив.
    +1

Под душа си е оферта, никога не съм го правил по време на цикъл, просто щото ми звучи малко кофти и не съм бил толкова на зор, но съм чувал че по време на секс спирало да тече... не знам колко е вярно...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Заеби ама не спира, точно когато си мислиш, че е спряло и става касапница Веднъж с една мацка, мислехме си нали е 5-ти ден, на свършване е вече. Мята се тя върху мен, аху иху, свършихме работа, като погледнах надолу, целия ми корем в кръв... и имаше една такава особена миризма
    Абе ако ти е толко зор пробвай, то човек треа да го изпита за да повярва, ама съвета ми е да стискаш няколко дни
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Град
    Пловдив
    Май, май ще изчакам.... Ама на нея трябваше да и дойде на 22-23 обаче до днес не и дошло! И се чудим ако не и дойде до понеделник да го направим тогава? Има ли опасност пак да стане филма с многото кръв?

Давай смело докато не дойде, то не идва изведнъж
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

не е опасно стига тя да се чувства добре, но Задалжително с презерватив!!!
    Кой каквото си направи си е за главата му

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от straus
    А как идва, по капка на всеки час?

Ми първо я боли корема, започва да се чувства неразположена. Ти тъп ли си? Или може би майски дъб?!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Цитирай Първоначално написано от badsector
    А как идва, по капка на всеки час?
    Еми извинявай, ама не тръгва да тече като някой гейзер. За твое сведение количеството кръв което изтича през целия цикъл е една кафена чашка (мъничка ), не са литри.....Пък и първите няколко часа след като ти дойде, тече доста малко....

Супер фен Аватара на badsector
    Ми първо я боли корема, започва да се чувства неразположена...
    И циците се надуват и я болят. Но това може да е няколко дена. Ся к'во дай да не правим секс в тях, защото може да дойде и по време на секса.
    Цитирай Първоначално написано от BlackJ
    ...Еми извинявай, ама не тръгва да тече като някой гейзер. За твое сведение количеството кръв което изтича през целия цикъл е една кафена чашка (мъничка ), не са литри.....Пък и първите няколко часа след като ти дойде, тече доста малко....
    Пфф зависи супер много от конкретния организъм. Ако при теб е така, аз съм попадал поне на три случая, в които просто си седят и то си теква изведнъж, при което следва репликата "оп, дойде ми". И количествата понякога са доста сериозни, направо се чудя как оживяват тези моми.

Ми тя ще си каже ве, няма да те чака тебе боб да хвърляш!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си