- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕ ми идва!!
Преди месец и половина ме оперираха от апендесит или там какво му се вика .. точно когато ме оперираха ми дойде .. и вече месец и половина не ми идва .. правих секс преди две три седмици .. нормално ли е да ми закъснява или може да съм бременна? Може ли да има нещо общо със операцията ??![]()
еми дай малко подробности за тоз секс ве женапрезерватив имаше ли, къде е свършил юнака и т.н.
afk
Може, да, месец след операция с отваряне на абдомена - секс.... хитра си мацко, беги на доктор
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
а скъсан ли беше накрая. абе като задавате въпроси, давайте пълна информация, няма с ченгел да ви се вадят думите от устатаПървоначално написано от iw0na
afk
Братле струи от тебе ентелегентност... Ако беше скъсан презерватива, щеше ли да се чуди що не и идва... Са що не я питаш "ама правилно ли го сложи презерватива? Ама стисна ли резервоарчето, ама после да не ти го е вкарал без презерватив?".... И пак и се скарай, че не дава инфоПървоначално написано от 6amanago6ko
прав си... аз съм тъп, за сметка на това ти си толкова ентелегентен![]()
afk
тцтцтц.. кво нещо неграмотно съм го написал ли? да не би да се пише ентелегентнУст? Сарказъм, брато, сарказъмПървоначално написано от 6amanago6ko
Добре бе, толкоз ли е трудно да си купиш тест за бременност от аптеката? Много мисловни напъни ли се изискват, докато се стигне до тази идея?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ще ти идва ли скоро, че нещо много се дървиш? много ти знай устата, пък сигурно не можеш да си преброиш пъпките. ако имаш проблем с мене, ЛС да се разберем, кво ми се правиш на мъж по форумитеПървоначално написано от the_man
![]()
afk
Леле,хора ,купете си един буквар,нищо не ви се разбира,щото сте много "Е"нтелигентни ,пффф![]()
пт-купи си тест и спри да психясваш,може и от това да е