.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Лекарство

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Лекарство

на 15 съм. вчера лекаря ми изписа Медоклор за възпален ларинкс ( и витамн C и некав сироп) всичко добре, кашлицата намаля (пия ги от вчера) но днес от сутринта не се чувствам много добре. малко ми се гади и имах тежка диария.. като прочетох в листовката нежеланите реакции:
    и пише при следните реакции да се СПРЕ незабавно лекарството и една от нежеланите реакции в листовката беше
    - тежка диария (най - честата нежелана реакция)гадене и повръщане. до сега не съм повръщал но отговарям на 2 от симптомите за нежелани реакции.. и се чудя дали да питам личния или тази диария и гадене може да са от някоя закуска дето съм ял на даскало.. някои използвал ли е този лекарствен продукт и имал ли е същите проблеми?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    не се чуди до сега е трябвало да го питаш,имаш ли алергии към главното или някои от помощните вещества в антибиотика а и незнам защо ти е изписал цефалоспоринов антибиотик,за инфекции от тип ринити,тонзилити,фарингити ,ларингити се дава бисептол да речем 4 таблетки дневно,но лекаря си е преценил,хубаво е да го питаш и да му кажеш и евентуално да смени този

Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    ... незнам защо ти е изписал цефалоспоринов антибиотик,за инфекции от тип ринити,тонзилити,фарингити ,ларингити се дава бисептол да речем 4 таблетки дневно...
    Нещо си май далечко от тийнейджа, а?

Ми питай си лекар, бе момче!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бисептолът си е класика, но аз самата не бих го пила, камо ли изписала. Все пак искам да спя спокойно.

Момче, спирай антибиотика и иди на лекар. Може да се наложи да започнеш да пиеш друг медикамент, с който да лекуваш причините за диария.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си