- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета помагайте :р
Другата седмица приятелят ми има рожден ден, а аз нямам идея какво да му купя...нямам и мн пари и се колебая между някаква дреха или другия вариант да го викна у нас и да го побъркам...да му позволя да прави с мен каквото иска...да му дам да сбъдне всички свои най- мръсни представи и мокри сънища. Та въпросът ми е вие какво бихте предпочели...дреха или по- мръснишко държание от страна на момичето :P
П.П. питам вас защото знам, че за повечето момчета секса е на първо място![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Погледнато от естетическа гледна точка според тебе кое е по-доброто ?
"You were deceived"
От гледна точка на това, че секса е "безплатен" хаха може да му купиш дреха и после да правите див секс.
"You were deceived"
Понеже нямаш пари, подаряваш секс???
Толкова неща можеш да му подготвиш без пари или поне с минимални средства.
Ма тва е то. Липса на фантазия и непознаване на половинката...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами, не знам на колко си години, но като си народите дечица, сексътЩе си спомняте все за обикновения секс. И тогава ще си подарявате многоооооооооооо дрешки, копчета, игли ...
Схващаш ли? Правете секс като диви животни, че да се нарадвате, докато не се подложите на 18 годишното изпитание "лишаване от секс". Така че второто.
И на мен ми дойде идеята - ако си +18 си купи еротично бельо, за да му стане още по-интересно, или му купи на него.
Но задължително второто.
И още една идея. Купете си секс играчки.
![]()
^На баба ти футболните гащи, както се казва...
"Правете секс, докато сте на 14, щото на 15 вече не става..."
Купи му/направи му (в сми на "създай", не да му духаш) нещо лично, секс се прави всеки ден и секс-изненада също може всеки ден да се направи.
В сми, хубавите изненади са по-хубави, когато не са свързани с определени дати и събития, особено когато е нещо интимно като секса.
А ако сексът не е точно в сферата на интимното за вас... Тогава не знам.
Ти сигурна ли си, че си готова да му изпълниш и "най-мръсните" желания въобще. Не ми е ясно как става това днес да имаш задръжки с гаджето, а за утре вече да му кажеш да нямате никакви.
За дреха, то и те не са евтини, така че можеш да доразвиеш първата идея като и накупиш разни неща примерно или ги подготвиш/осигуриш. Постарай се все пак. Едното по-мръснишко държане не е подарък, то или ти идва отвътре или не.
Парфюм,банално е,но влиза в употреба,ако знаеш вкуса му де![]()
Пуши ли? Има много хубави подаръци за пушачи (особено за мъжете..)
Сексът пак можете да си го направите,а и повярвай ми-не би направила всичко....
Това ме подсеща за един епизод на "Сексът и градът". Любовникът на Кари я пита дали би направила всичко за него, след като тя отговаря 'да', той й шепне, че искат да отидат в банята, да се разгорещят, след което да си вземат един освежаващ душ и накрая той да се изпишка върху нея.Първоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
Иначе по темата ще кажа, че щом това е неговият рожден ден, подаръкът не би трябвало да е обвързан с някакъв запомнящ се момент или подарък, напомнящ за теб - за това има свети валентиновци, и разни други любовни празници (хаха), когато става въпрос за рожден ден, според мен трябва да е нещо, свързано с него за него си. Нещо, от което ще се зарадва, което му е необходимо, което иска и т.н.
Мен много ме зарибява и увлича да чета из нета какви подаръци си подаряват дългогодишните обвързани с/без брак. На моменти имам чувството, че като че ли техните подаръци са най, най. Например една двойка много дълго време опитвали да си направят бебе. Накрая жената забременява, пази го в тайна от мъжа си и за не помня какъв празник или без повод май, подарява на съпруга си снимка от видеозона на бъдещото им съкровище.Така се разциврих, след като го прочетох, да не ви говоря.
![]()
Или една друга мадама занесла снимка на починалия баща на съпруга й да я реставрират, след което да я направят на голям портрет, понеже мъжа й адски много обичал и уважавал баща си и бил съкрушен след смъртта му, и това му го подарила за рожденния му ден.
Ей това са подаръци за мен. Нещо, което ти отнема доста време от свободното ти такова, въображение, мисъл, действия, подготовки, а не да влезеш в магазина, да вземеш нещо, да излезеш и край.
Може и торта да му направиш, банално, ама жеста се цени. (както мойто кюфте, както един съфорумник го нарече)
Сексът,сексът...Дрехата може да не му хареса,ама секса,ако е от сърце няма кой да не му хареса![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Зимаш 1 сметана,намазваш го целия и го облизваш :P![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
купуваш му една книга.
fap fap fap.
мотора :ДПървоначално написано от Greennight
добре де са в крайна сметка кжо направи.
Секс и му сготви пиле с ориз или мусака да се наяде човека послегрух-грух
Creative Technologie
ми браво тогава![]()
![]()
![]()
Било е запомнящ се рожден ден :P :P
Еми значи само едно пстава.... :P :P