- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета помагайте :р
Това ме подсеща за един епизод на "Сексът и градът". Любовникът на Кари я пита дали би направила всичко за него, след като тя отговаря 'да', той й шепне, че искат да отидат в банята, да се разгорещят, след което да си вземат един освежаващ душ и накрая той да се изпишка върху нея.Първоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
Иначе по темата ще кажа, че щом това е неговият рожден ден, подаръкът не би трябвало да е обвързан с някакъв запомнящ се момент или подарък, напомнящ за теб - за това има свети валентиновци, и разни други любовни празници (хаха), когато става въпрос за рожден ден, според мен трябва да е нещо, свързано с него за него си. Нещо, от което ще се зарадва, което му е необходимо, което иска и т.н.
Мен много ме зарибява и увлича да чета из нета какви подаръци си подаряват дългогодишните обвързани с/без брак. На моменти имам чувството, че като че ли техните подаръци са най, най. Например една двойка много дълго време опитвали да си направят бебе. Накрая жената забременява, пази го в тайна от мъжа си и за не помня какъв празник или без повод май, подарява на съпруга си снимка от видеозона на бъдещото им съкровище.Така се разциврих, след като го прочетох, да не ви говоря.
![]()
Или една друга мадама занесла снимка на починалия баща на съпруга й да я реставрират, след което да я направят на голям портрет, понеже мъжа й адски много обичал и уважавал баща си и бил съкрушен след смъртта му, и това му го подарила за рожденния му ден.
Ей това са подаръци за мен. Нещо, което ти отнема доста време от свободното ти такова, въображение, мисъл, действия, подготовки, а не да влезеш в магазина, да вземеш нещо, да излезеш и край.
Може и торта да му направиш, банално, ама жеста се цени. (както мойто кюфте, както един съфорумник го нарече)