- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Skype умря отново !
Преди 2-3 часа ,около 13 часа ,скайп се разпадна. Програмата крашва и се изключва,като дори не позволява логване в акаунта .
Скайп казва :
Some of you may have problems signing in to Skype and making calls. We’re investigating and hope to have more details to share soon.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
А аз си мислех, че проблема е в мен. Ем ще поживеем 1-2 дни без Skype и пак ще го пуснат.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
"I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"
Пичове, намерих решението точно за 15 мин. Триете скайп, триете всичките му папки с хронология, кеш и т.н. Ще ги намерите като напишете в търсачката skype. Инсталирате на ново последната версия и сте в играта![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Трие се само shared.xml от папката на скайп. Преди малко го публикуваха на сайта си.
А ако не ползваш новата версия и си на старата 3.5 като мен,никакви проблеми.Даже не е крашвало,а един приятел по същото време се оплакваше че няма скаип![]()
И с това темата е изчерпана . Благодаря!Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Аз не мога да намеря такъв файл ;дПървоначално написано от GLaDOS
има shared.lck![]()
при мен нещо не се получавасмисъл вписах се едва когато изтрих онзи файл и наново изтеглих скайп НО по голямата част от хронологията ми я няма
някой може ли да ми каже как да я възстановя?
Shared,lck и под него е файла "Shared" формата му е xml.
A който не знае какво прави ,губи хронология![]()
Какво се коркате толкова за тая хронология, вие да чатите ли искате или да четете това което сте го чатили вече? Примирете се скайп е бъгава програма, като не искате ядове =>MSN
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Не беше под него ,но все пак го видях..то 1 час ми е било пред очитеПървоначално написано от GLaDOS
![]()
Изтрих всичко което можах освен папката Shared. Свалих си по-старата версия и нищо. После пак най-новата и пак същото. Дава ми ,че имало някакъв проблем с онзи прозорец дето излиза Send eror и Don't send eror. Даже не мога да се впиша :@Първоначално написано от GLaDOS
%appdata%\skype
Напиши го в Windows Explorer и в тази папка ще намериш shared.xml
Ачч нищо му нема, бе! Ххх, да чукна на дърво, така да продължи!![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !