- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Хора имам един много гаден проблем!!
Значи...... преди около 2 месеца гаджето ми реши да ми направи една доста приятна изненада. Позволяваше ми да бъркам, пипам, целувам... където поискам, НО преди около месец отидохме у тях и на мен ми беше за първи път и от притеснението оная ми работа не поиска да се вдигне! Оттогава тя започна да ми се дърпа! на мен това определено НЕ ми харесва и сега се чудя какво да направя......... ПОМОГНЕТЕ!
В тоя раздел има над 20-30 теми с твойто заглавие, ако прочетеш малко повечко вместо веднага да пускаш теми, ще е най-добре!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
намери ми една тема в която да има нещо което може да ми помогне и ще съм ти благодарен!
Успокой топката (буквално) А и момичето трябва да се потруди. Сигурна съм, че ако те възбуди, няма да имаш спирачки!![]()
Поговори с нея, тя няма как да знае за това, което те притеснява.. един открит разговор ще ви бъде полезен.Все пак, след като сте заедно трябва да си споделяте кое ви харесва.. и кое не.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Ами притеснил си се, случвало се е на всеки поне веднъж... В тоя случай, тя като лежи като "зверски опитната 12 годишна пичка" и не те пипва.. няа как да сатне, на колко сте? 15-16-17? Ако те барне 2-3 пъти ше го вдигнеш като на черната перла мачтата![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98