- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна изповед...
Мерси за съветите на всички.Може да изтриете темата
Каза, че ти липсва любовта й .
Лиспва ти тя да ти подхранва егото , да ти показва колко си значим и прекрасен за нея . На всичкото отгоре е била по шаблон на момичето-мечта който е наложен в обществото .
В един момент тя обаче отказва да задоволява капризите и мрънкането ти и си бие шута .
И , естествено , вече е боклук, защото е с друг и т.н.
Замаскирай си егоизма по-добре следващият път когато пишеш.
Докато ти си бил в приказка, на другите може да им е било кофти .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Такова не, но по-добро може :P Там ти е грешката, че си мислиш такива неща. Със сигурност ще си намериш сродна душа, просто не спирай да търсиш. Ще те шибне от там, където най-малко очаквашПървоначално написано от Anonimen93
![]()
tl;dr
fixed.Първоначално написано от w0sh
Всичко, което си описал за чувствата си е нещо напълно нормално. Дори се учудвам колко нормално звучи, защото честно казано, се начетох на простотии в този форум. Нещата не са се получили добре за теб, но това е една доста стандартна в живота ситуация и рано или късно всеки минава през нея. Моят съвет е да се отпуснеш, да си кажеш, че това е един период в живота ти и ти трябва да го преживееш.
Като начало разбирам защо ти е отговорила така и двата пъти. От друга страна разбирам дори защо си й ги написал тези неща, но това не е било добро решение. Тя не се е държала грубо, реагирала е съвсем адекватно, не можеш да й се сърдиш за това.
Явно, че в момента ти липсва привързаността й. Но опитай се да се убедиш, че това не е нейната привързаност, нейната любов, а че просто ти липсва това чувство. А то е идвало от теб и е било насочено към нея. За това в момента ще трябва да се примириш, че ще се наложи да поживееш без него. Не казвам, че няма да ти се случи отново. Дори може да е много скоро.
В тази връзка, за да изпиташ отново това всепоглъщащо чувство и пламенна любов, ти сам трябва да се отърсиш от връзката ти с това момиче. На първо място се дистанцирай от нея, защото общуването с нея по какъвто и да е начин ще те спира. Дори мисленето да й напишеш нещо или да се свържеш с нея по какъвто и да е начин ще те спира.
Също така си дай малко време. Влагането на време в себе си помага ужасно много при такива ситуации. В началото е трудно, дори непоносимо, но постепенно нещата се нормализират и човек започва да се чувства щастлив дори сам. А това е състоянието, до което трябва да стигнеш, ако искаш да имаш следваща успешна връзка.
Чисто практически те съветвам да се заемеш с нещо, което винаги си искал да правиш и да градиш себе си в личностен план. Занимавай се с нещо, което ти е приятно и се опитай да вложиш цялото си свободно време в него. Например - много се кефиш на хората, които могат да свирят на китара - записваш се на курс, свириш, четеш, разучаваш песни в свободното си време, запознаваш се с други хора, които могат да свирят, обменяте идеи и опит, събирате се и свирите заедно. Много помага да се откъснеш.
Успех ти пожелавам! Наистина се надявам скоро да се почувстваш по-добре!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първо- не ми липсва точно тя, а любовта която ми даваше. И да искам някой да ме обича.Първоначално написано от NomNomNom
Второ- ако и е било кофти нямаше да бъде с мен толкова време.
Но като цяло същността на това, което написах е не че плача за нея. Просто искам момиче, което да направя щастливо и то да ме направи, но мисля, че това няма да се случи.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zsmk2AhxkBw&playnext=1&list=PL64F8DC8E0263 EB13[/youtube]
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами случват се и такива неща. В живота има и раздели.
Нямаш право да я обвиняваш за нищо. Момичето е била чудесно гадже, били сте щастливи, в един момент е спряла да има чувства към теб и те е скъсала - направи ми впечатление, че ти го е казала в очите, обяснила ти е всичко, а не те е зарязала по скайп, с смс или някаква друга такава глупост, както повечето тийнейджърки сега. Отнесла се е добре с теб. Ти какво очакваш? След като скъсате да остане 2-3 години сама, за да не те наранява?
Нормално е да ти е зле, да плачеш, да си изживееш мъката, но те съветвам да съкратиш максимално тоя период. Всичко е във възприятията и волята. Ако наистина го искаш - можеш да забравиш някого, когото си обичал. Само че не става като препрочиташ чатове, разглеждаш стари ваши снимки и си мислиш нон стоп за нея. Тя е продължила - давай и ти.
Радвай се, че те е зарязала тогава когато просто е решила, че не иска е повече с теб, че като е намерила друго момче - не е тръгнала да ти изневерява, а просто те е зарязала. Така е много по-добре и като ти мине всичко ще разбереш. Дори постави се на нейното място. Какво би направил? .. Същото. Всеки изпада в такава ситуация. - процес "Сам/а съм .. никой не ме обича, ще си остана без любов до края на живота си" - Всичко ще мине.. Да ще боли, още доста ще боли, но ще мине. Не мисли вече за нея. Знам, че е лесно да го кажа, но просто трябва да се отърсиш от всичко това, което ти се случва. Живота продължава. Апък и твоя живот е в началото си.. Всичко тепърва предстои. Тя нито е първата, нито последната и ти това го знаеш. Слушай някакви песни, които те кефят не депресарски. Излизай повече с приятели. Смей се и след като се прибереш ще осъзнаеш, че си забравил в оня момент проблемите си. Всичко ще свърши скоро. Давай опитвай с нови момичета.. /вярно е, че не е хубаво да ходиш с друго момиче само, за да забравиш бившата, защото така нараняваш сегашната/ Но дори и да е така просто пробвай, опитвай всичко.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
При всеки в живота му има върхове и падения. Бил си на своя връх, сега явно е време за падението. Колкото и време да мине пак ще последва един друг връх. Изживей мъката си както можеш и някой ден пак ще бъдеш щастлив сигурна съм![]()