Радвай се, че те е зарязала тогава когато просто е решила, че не иска е повече с теб, че като е намерила друго момче - не е тръгнала да ти изневерява, а просто те е зарязала. Така е много по-добре и като ти мине всичко ще разбереш. Дори постави се на нейното място. Какво би направил? .. Същото. Всеки изпада в такава ситуация. - процес "Сам/а съм .. никой не ме обича, ще си остана без любов до края на живота си" - Всичко ще мине.. Да ще боли, още доста ще боли, но ще мине. Не мисли вече за нея. Знам, че е лесно да го кажа, но просто трябва да се отърсиш от всичко това, което ти се случва. Живота продължава. Апък и твоя живот е в началото си.. Всичко тепърва предстои. Тя нито е първата, нито последната и ти това го знаеш. Слушай някакви песни, които те кефят не депресарски. Излизай повече с приятели. Смей се и след като се прибереш ще осъзнаеш, че си забравил в оня момент проблемите си. Всичко ще свърши скоро. Давай опитвай с нови момичета.. /вярно е, че не е хубаво да ходиш с друго момиче само, за да забравиш бившата, защото така нараняваш сегашната/ Но дори и да е така просто пробвай, опитвай всичко.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥