- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Плс .. важно ми е ?
Хеей, някой от стз знае ли колко горе долу бал ти трябва за ромен ролан ?? (think)
Едва ли ще ти помогна много, но мисля че за паралелката английски с немски, в която се смята че се влиза най-трудно, беше 32 (тоест нали трябва да изкараш над 32) Най-лесно се влиза в паралелка с френски с английски (разправят че там даскалите били готини), там балът беше или 23 или 28, ама не съм много сигурна.
Иииии все пак ти пожелавам късмет дано влезеш там (ако искаш разбира се), но познавам много хора които искат да бъдат в езиковата, тоест ще имаш конкуренция.
Е успех утре и в понеделник!!!![]()
мерси много !!![]()
За френски и английски нещо не разбрах... какъв е минималния бал 23 или 28 или 23 е мин 28 мах ??Първоначално написано от zlatina17
Много искам да вляза в езиковата ама съм мизерник и бала ми е 27.57
Балът ми е около 28. Дали ще ми стигне за паралелката английски и френски?
We'll come back next year!
YNWA
Знаеш ли как се използва гугъл ?
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Знам и затва съм тук ... тая тема представи си я намерих в ГУГЪЛ, а сега може ли някои да ми каже колко шибан бал ми тря за френски и английскиПървоначално написано от DirtySmile
Навремето влязох английски с 4.00 по литература и 5,65 по математика и имаше мегдан зад мен.
И с кво влезе? Някои плс да каже дали имам шанс за френски с английски с 26.57 балПървоначално написано от badsector
Не успях да намеря минимални балове в и-нет, но ако питаш на място, надали ще откажат да те информират. Отиди до училището и разговаряй с някого - учител, директор. Повечето като гледам са влизали с ~32 бал, но може минималните да са по-ниски.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.