.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на Concussion

Колко отсъствия пишат на 24-ти май?

Здравейте! Някой знае ли по колко отсъствия пишат на 24-ти май? Днес нямах възможност да присъствам на тържеството, което се прави в училище.

П.С. Моля ви, не оставайте с погрешно впечатление. Изпитвам огромно уважение към днешния празник!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ами .. не знам, но мисля, че се пишат колкото часове имаш на днешния (т.е във вторник) ...

П.С : Но пък кой ще забележи, че те няма ..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    На нас пък ни казаха, че не е задължително да ходиш.

Мега фен Аватара на Concussion
    E това е супер тъпо, все пак тържеството продължава най-много точно час-час и нещо. На нас ни каза госпожата че ще пише отсъствия на тези които не отидат, но аз мога да отида и тя да не ме забележи, то е сума ти и народ. Пък и нали е неучебен ден...

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Абе да, отсъствия, от 1000 човека народ, за тебе баш ще се сети. Айде глупости. Ако случайно те пита - отишла си с приятели, но сте стояли по-отстрани, че по-нататъка било навалица..

Пък тръгне ли още да разпитва, разказвай си ги всякакви за пейки, глупости, важното е да звучиш убедително!

Мега фен Аватара на Colouring
    И нас ни казаха,че ще ни пишат отсъствия,ама просто искаха да ни сплашат да отидем.Не мисля,че при повечето училища ще тръгнат наистина да пишат..
    Иначе да,колкото часове имаш за деня.

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Пфф..никой няма да ти пише отсъствие .. И аз не ходих,както и половината ми клас..ама нищо не се е случило,така че споко..

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    На нас пък изобщо не ни казаха че трябва да ходим

Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty
    На нас пък изобщо не ни казаха че трябва да ходим
    В моето училище никой нищо не каза за тържество, сигурно е нямало или класната не е искала да ни покани

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    На нас ни казаха по 7 отсъствия другите класни ръководители писаха кой ученици са дошли,пък моята класна даже не си направи труда да дойде

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    На нас ни казаха 7.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Абе да, отсъствия, от 1000 човека народ, за тебе баш ще се сети. Айде глупости. Ако случайно те пита - отишла си с приятели, но сте стояли по-отстрани, че по-нататъка било навалица..

Пък тръгне ли още да разпитва, разказвай си ги всякакви за пейки, глупости, важното е да звучиш убедително!
    Така е !! Толкова много хора, кой пък ще се сети, че теб те няма
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    При нас казаха,че най-вероятно ще има някакво наказание,но честно казано се съмнявам да се пишат отсъствия или пък да се наказват ученици..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Град
    Germany
    И аз не съм ходила,г-жата заплашваше че ще ни пише отсъствия (седем,колкото часове имаме във вторник) ама не мисля че въобще е забелязала кой липсва ;д

Голям фен Аватара на asasfdf
    24 май е национален празник, какви отсъствия ви гонят 0.o Ако се окажете с отстъствия, ще си се оплачете

Ами че ние от 24 7 дойдохме и на другите не писаха отсъствия,така че аз мисля,че не пишат отсъствия...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aз не ходих, но класната каза, че няма да пише отсъствия. И от нашия клас (23 човека) само 5-6 са отишли. Иначе щяха 7 да пишат, понеже във Вторник имаме 7 часа. Поне такава информация се разнесе Ама нищо не писаха
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си