Здравейте, моля ви за съвет.Много харесвам момче което е с година по-малко.От начало той ме харесваше, но беше много срамежлив бяхме говорили само два пъти за по 1 минутка, всичко останало беше чрез посредници, което е адски тъпо, но той беше издигнал прграда между нас.След време забелязах, че погледите му изчезнаха и охладня към мен.Минаха повече от 4, 5 месеца , когато аз започнах живота си отначало, харесах едно момче от съседния клас (7 клас съм) и тръгнахме..усещах, че той е начин да забравя другото момче, но те си приличат старшно много на външен вид, но по характер са напълно различни...когато той разбра, че си имам гадже и, че съм полу щастлива, тогава се завърна в живота ми, започна всичко отначало, погледите, станахме си приятели..говорихме си старшно много.. той каза,че ме харесва, но харесва и някакво друго момиче..момчето с което бях се премести в друг град и не беше възможно да останем заедно, възвърнах чувствата си към преидшното момче..След като разбрах, че още ме харесва правих опити, но него продължава да го е срам , иначе малко му трбва за да сме заедно, някой от вас ще си кажат, че не уча изобщо, че съм неграмотна, но не е така през цялата годиуна поддържам отличен успех.Остава много малко до края на учебната година и аз ще кандидатствам , за това искам да действам, защото неискам да изгубя последния си шанс.. моля ви давайте всякакви съвети, как да действам .. Благодаря ви за вниманието !