.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Много ви моля отделете ми малко време :)

Здравейте, моля ви за съвет.Много харесвам момче което е с година по-малко.От начало той ме харесваше, но беше много срамежлив бяхме говорили само два пъти за по 1 минутка, всичко останало беше чрез посредници, което е адски тъпо, но той беше издигнал прграда между нас.След време забелязах, че погледите му изчезнаха и охладня към мен.Минаха повече от 4, 5 месеца , когато аз започнах живота си отначало, харесах едно момче от съседния клас (7 клас съм) и тръгнахме..усещах, че той е начин да забравя другото момче, но те си приличат старшно много на външен вид, но по характер са напълно различни...когато той разбра, че си имам гадже и, че съм полу щастлива, тогава се завърна в живота ми, започна всичко отначало, погледите, станахме си приятели..говорихме си старшно много.. той каза,че ме харесва, но харесва и някакво друго момиче..момчето с което бях се премести в друг град и не беше възможно да останем заедно, възвърнах чувствата си към преидшното момче..След като разбрах, че още ме харесва правих опити, но него продължава да го е срам , иначе малко му трбва за да сме заедно, някой от вас ще си кажат, че не уча изобщо, че съм неграмотна, но не е така през цялата годиуна поддържам отличен успех.Остава много малко до края на учебната година и аз ще кандидатствам , за това искам да действам, защото неискам да изгубя последния си шанс.. моля ви давайте всякакви съвети, как да действам .. Благодаря ви за вниманието !

Град
    where butterflies never die *
    Преди те харесвал, после не те харесвал, после пък харесвал и тебе, и някакво друго момиче, ти пък си харесвала друг.. агхх, голямо харесване, голямо нещо! А и си малка, колко подобни "харесвания" ти предстоят още..
    И все пак ако си държиш на момчето най-добре е да му кажеш без заобикалки (и без лигавене, моля!) какво изпитваш към него. Щом по думите ти на него малко му трябва, може да имаш успех. Най-малкото той ще е наясно с чувствата ти и ако само срамежливостта го е отдръпвала от теб, лесно ще се реши на връзка. Тук обаче и рискуваш и да бъдеш отхвърлена, тъй като на мен от цялата работа ми стана ясно, че момчето не знае какво иска. Така че в крайна сметка ти решаваш дали да действаш направо или не (и тук да напомня как някой мъдрец е казал "Рискуваш ли може и да спечелиш, но не рискуваш ли можеш само да загубиш : P)
    btw ако смяташ да кандидатстваш в друг град, по-добре според мен да не започваш връзка сега.. тези приказки за любовта от разстояние са глупости.. особено при вашата възраст.

Цитирай Първоначално написано от Escapism
    Преди те харесвал, после не те харесвал, после пък харесвал и тебе, и някакво друго момиче, ти пък си харесвала друг.. агхх, голямо харесване, голямо нещо! А и си малка, колко подобни "харесвания" ти предстоят още..
    И все пак ако си държиш на момчето най-добре е да му кажеш без заобикалки (и без лигавене, моля!) какво изпитваш към него. Щом по думите ти на него малко му трябва, може да имаш успех. Най-малкото той ще е наясно с чувствата ти и ако само срамежливостта го е отдръпвала от теб, лесно ще се реши на връзка. Тук обаче и рискуваш и да бъдеш отхвърлена, тъй като на мен от цялата работа ми стана ясно, че момчето не знае какво иска. Така че в крайна сметка ти решаваш дали да действаш направо или не (и тук да напомня как някой мъдрец е казал "Рискуваш ли може и да спечелиш, но не рискуваш ли можеш само да загубиш : P)
    btw ако смяташ да кандидатстваш в друг град, по-добре според мен да не започваш връзка сега.. тези приказки за любовта от разстояние са глупости.. особено при вашата възраст.

Така е !!!! Замисли се хубаво ли ще ти е , ако не рискуваш.. и после се чудиш какво е можело да стане.. ?! И няма да е последния, който си харесала.. в новото училище ще има много други готини момчета с които ще се запознаеш..
    Оттук нататък вече сама си решаваш какво да направиш..

Цитирай Първоначално написано от Escapism

Така е !!!! Замисли се хубаво ли ще ти е , ако не рискуваш.. и после се чудиш какво е можело да стане.. ?! И няма да е последния, който си харесала.. в новото училище ще има много други готини момчета с които ще се запознаеш..
    Оттук нататък вече сама си решаваш какво да направиш..

Град
    Сендария
    Eххх спомени... и аз бях така в 7 клас (само дето си харесвах по- голяма момче, но това е без значение). От опит ти казвам- ПРОБВАЙ СЕ!!!! Нищо не губиш. Ако те зареже, ще ти е болно за известно време, но после ще ти отмине. Не се притеснявай. Не прави просто опити, а ДЕЙСТВАЙ!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако ще кандидатстваш някъде другаде (като град) наистина няма смисъл да започваш връзка.
    Представи си, че и двамата се влюбите и след едно чудесно лято прекарано заедно ви се наложи да се разделите?
    Едва ли изгаряш от желание да се справяш с болезнена раздяла.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ами ние сме от София и мисля, че този град ще ми донесе най-голяма възможност за реализация и не няма да кандидатствам в друг грас.Дам и аз мисля да действам, но проблемът е КАК, защото както казах е адски СРАМЕЖЛИВ.но и малко му трябва да се навие

Град
    Сендария
    Бъди директна. Първоначално ще се притесняваш, но като почнеш да говориш- притеснението ще отмине. Поне при мен е така. Отиди при него и му кажи това, което чувстваш. попитай го ще направи ли нещо по въпроса или просто ще продължавате да се зяпате с влажни очи. Това е да действаш. Не може да се надяваш, че той ще разбере индиректните предложения! Момчетата са практични- те не обичат извъртанията.

Супер фен Аватара на badsector
    Някой път, когато сте насаме, просто го прегръщаш и му пускаш език.

Благодаря ви, нещата се развиват горе долу добре..погледите са чести, усмивките също, говорим си.. и се андявам най-после да потръгне нбещо

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    за какви връзки и говорите?? тя е на 13 а той на 12 много ясно, че момчето ще е срамежливо ..... 12 ОМГ..... пък чак и за чувства говори..пхахахх все 1 знае за к'во става въпрос ... просто ОМГ!!
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на pressiana
    Абе не ви ли писна да казвате на хората, че са малки и нищо не са видели още? Малко е тъпо.

Това момче като е видяло, че не може да те има, те е поискало. Случвало ми се е доста пъти. Игнорирай го просто, не е за теб такъв боклук.

Благодаря ти, чудех се каквсе още няма някой който да оплюва възрастта ни и се появи thegreenzombie , не сте ли били малки бе хора, САМО НЯКАКВИ УПРЕЦИ, КАКВО КАТО СМЕ МАЛКИ ?!?

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Абе не ви ли писна да казвате на хората, че са малки и нищо не са видели още? Малко е тъпо.

Това момче като е видяло, че не може да те има, те е поискало. Случвало ми се е доста пъти. Игнорирай го просто, не е за теб такъв боклук.
    ХАХАХАХАХААХХАХАХА.
    Момиче, а ти на колко години си, че да заявиш за едно 12 годишно дете, че е боклук? На тази възраст може да има тръпка, привличане, и детска любов, нищо друго... Божеее......

Град
    Провинцията
    Уау, толкова много чувства.. Каквото и да направиш, ще е правилното решение. Явно не обикваш човек с инстинските ти чувства, а и си едва 7ми клас - нормално.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Игнорирай го просто, не е за теб такъв боклук.
    Момичето казва, че момчето било срамежливо, ти го изкарваш някакъв рецидивист. Сигурно не е имал приятелка до сега и го е страх.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от Lysander
    Момичето казва, че момчето било срамежливо, ти го изкарваш някакъв рецидивист. Сигурно не е имал приятелка до сега и го е страх.
    Попаднала е в типичната ситуация просто, заради която и на мен ми е малко криво в момента.
    Пък и не дочетох темата, за което се извинявам. Аз разбрах, че харесвал 2 момичета едновременно и приех ТОВА за проблем, а не това, че е срамежлив. Срамът за мен не е нещо лошо и може да се оправи, но това, че харесва 2 момичета и сам не може да реши - едва ли.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Цитирай Първоначално написано от Lysander
    Попаднала е в типичната ситуация просто, заради която и на мен ми е малко криво в момента.
    Пък и не дочетох темата, за което се извинявам. Аз разбрах, че харесвал 2 момичета едновременно и приех ТОВА за проблем, а не това, че е срамежлив. Срамът за мен не е нещо лошо и може да се оправи, но това, че харесва 2 момичета и сам не може да реши - едва ли.
    Е той е 6 клас. Съмнявам се, че е на ясно с чувствата си.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от niq17
    Благодаря ти, чудех се каквсе още няма някой който да оплюва възрастта ни и се появи thegreenzombie , не сте ли били малки бе хора, САМО НЯКАКВИ УПРЕЦИ, КАКВО КАТО СМЕ МАЛКИ ?!?
    ем малка си сори.....
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от niq17
    ...КАКВО КАТО СМЕ МАЛКИ ?!?
    Силно преувеличавате и действате неразумно, с крайности. Обикновено гледате само от своята гледна точка.

Разбирам те напълно когато аз бях 8 клас бях влюбен в едно момиче от 10 клас и ние така единия харесва другия а другия не го харесва и сега и на края когато беше 12 клас ме покани за кавалер на бала си.И да не си с него не е кой знае какво ти си се пак 7 клас това всичкото със връзките за теб едва започва. Се пак успех ако успееш да си с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си